Ποιοι είμαστε

Για τι παλεύουμε

Επικοινωνία

Αρχική Ταυτότητα Η δράση μας Πανδημία, κρίση και ανθρωποθυσίες για τα κέρδη - Live εκδήλωση, Πέμπτη 16/4...

Αγωνίσου μαζί μας!

Η Κομμουνιστική Τάση, το ελληνικό τμήμα της Διεθνούς Μαρξιστικής Τάσης (IMT), χρειάζεται τη δική σου ενεργή στήριξη στον αγώνα της υπεράσπισης και διάδοσης των επαναστατικών σοσιαλιστικών ιδεών.

Ενίσχυσε οικονομικά τον αγώνα μας!

Πανδημία, κρίση και ανθρωποθυσίες για τα κέρδη – Live εκδήλωση, Πέμπτη 16/4 στις 20.30

Συνεχίζουμε τις LIVE εκδηλώσεις για τις πολιτικές εξελίξεις. Πέμπτη 16/4 στις 20.30. Παρακολουθείστε από το γκρουπ της Κομμουνιστικής Τάσης στο facebook.

Η εφημερίδα και η ιστοσελίδα ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ www.marxismos.com, συνεχίζουν τις live εκδηλώσεις για τις πολιτικές εξελίξεις. Αύριο, Πέμπτη 16/4, στις 20.30, ο αρχισυντάκτης της «Ε» Σταμάτης Καραγιαννόπουλος θα αναπτύξει τις εκτιμήσεις της Κομμουνιστικής Τάσης (ελληνικό τμήμα της Διεθνούς Μαρξιστικής Τάσης) σχετικά με τη διεθνή στάση της άρχουσας τάξης γύρω από την πανδημία, τη βαθιά καπιταλιστική κρίση και τις επιπτώσεις που έχει στην Ε.Ε. και στην εγχώρια πολιτική κατάσταση. Η εκδήλωση θα γίνει στο γκρουπ της Κομμουνιστικής Τάσης στο facebook. Όσοι επιθυμείτε να παρακολουθήσετε, στείλτε απλώς ένα αίτημα συμμετοχής στο γκρουπ.

Η εκδήλωση θα αναμεταδίδεται και από την παρούσα δημοσίευση, στην οποία θα προστεθεί το live την ώρα που θα ξεκινήσει η μετάδοση.

Πρόσφατα Άρθρα

Σχετικά άρθρα