Ποιοι είμαστε

Για τι παλεύουμε

Επικοινωνία

Αρχική Ταυτότητα Η δράση μας Πανδημία, κρίση και ανθρωποθυσίες για τα κέρδη - Live εκδήλωση, Πέμπτη 16/4...

Αγωνίσου μαζί μας!

Η Κομμουνιστική Τάση, το ελληνικό τμήμα της Διεθνούς Μαρξιστικής Τάσης (IMT), χρειάζεται τη δική σου ενεργή στήριξη στον αγώνα της υπεράσπισης και διάδοσης των επαναστατικών σοσιαλιστικών ιδεών.

Ενίσχυσε οικονομικά τον αγώνα μας!

Πανδημία, κρίση και ανθρωποθυσίες για τα κέρδη – Live εκδήλωση, Πέμπτη 16/4 στις 20.30

Συνεχίζουμε τις LIVE εκδηλώσεις για τις πολιτικές εξελίξεις. Πέμπτη 16/4 στις 20.30. Παρακολουθείστε από το γκρουπ της Κομμουνιστικής Τάσης στο facebook.

Η εφημερίδα και η ιστοσελίδα ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ www.marxismos.com, συνεχίζουν τις live εκδηλώσεις για τις πολιτικές εξελίξεις. Αύριο, Πέμπτη 16/4, στις 20.30, ο αρχισυντάκτης της «Ε» Σταμάτης Καραγιαννόπουλος θα αναπτύξει τις εκτιμήσεις της Κομμουνιστικής Τάσης (ελληνικό τμήμα της Διεθνούς Μαρξιστικής Τάσης) σχετικά με τη διεθνή στάση της άρχουσας τάξης γύρω από την πανδημία, τη βαθιά καπιταλιστική κρίση και τις επιπτώσεις που έχει στην Ε.Ε. και στην εγχώρια πολιτική κατάσταση. Η εκδήλωση θα γίνει στο γκρουπ της Κομμουνιστικής Τάσης στο facebook. Όσοι επιθυμείτε να παρακολουθήσετε, στείλτε απλώς ένα αίτημα συμμετοχής στο γκρουπ.

Η εκδήλωση θα αναμεταδίδεται και από την παρούσα δημοσίευση, στην οποία θα προστεθεί το live την ώρα που θα ξεκινήσει η μετάδοση.

Πρόσφατα Άρθρα

Διακήρυξη ΜέΡΑ25: Συνοπτική κριτική από τη σκοπιά του μαρξισμού

Τα βασικά σημεία της πολιτικής διακήρυξης του ΜέΡΑ25 μέσα από το πρίσμα της μαρξιστικής κριτικής.

Δήλωση των συντρόφων στη Χιλή για τη μεγάλη νίκη του «Ναι» στο δημοψήφισμα για το Σύνταγμα

Την Κυριακή 25/10 είχαμε μία σαρωτική νίκη στο δημοψήφισμα για την αλλαγή του Συντάγματος της δικτατορίας με 78% να ψηφίζει «Ναι» και μόλις 22%...

Κάτω τα χέρια από τους αγωνιζόμενους μαθητές! Μέτωπο μαθητών -φοιτητών- εργαζόμενων!

Η σύλληψη και κράτηση 5 μαθητών για 4 μέρες στη ΓΑΔΑ συνιστά μία ακόμα προκλητική απόπειρα της κυβέρνησης να τρομοκρατήσει τους αγωνιζόμενους μαθητές.

Σχετικά άρθρα

Απολογισμός Διεθνούς Σχολείου της IMT (25-28 Ιουλίου 2020): 6,5 χιλιάδες αγωνιστές από 116 χώρες εξοπλίστηκαν με τις ιδέες του μαρξισμού

Στοιχεία και πολιτικά συμπεράσματα από το πρόσφατο Διεθνές Διαδικτυακό Σχολείο της IMT που σημείωσε μεγάλη επιτυχία.

Ανοικτό Διαδικτυακό Σχολείο μαρξιστικών ιδεών από την IMT: Δηλώστε συμμετοχή!

Το πρόγραμμα συζητήσεων του ανοικτού διαδικτυακού σχολείου της Διεθνούς Μαρξιστικής Τάσης. Συμβολή στον ιδεολογικό και πολιτικό εξοπλισμό χιλιάδων αγωνιστών σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η «Μαρξιστική Φωνή» στη σατυρική παράσταση του Χριστόφορου Ζαραλίκου, «Επιστροφή στην Κανονικότητα… Ξανά»

Την Τετάρτη 24/06, στις 21.00, οι εκδόσεις «Μαρξιστική Φωνή» σας περιμένουν στη σατυρική παράσταση του Χριστόφορου Ζαραλίκου, «Επιστροφή στην Κανονικότητα… Ξανά» ("OPEN AIR ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΤΡΙΑΝΟΝ", Κοδριγκτώνος 21 & Πατησίων 101). Έχουν μείνει διαθέσιμες μόνο 9 προσκλήσεις! Κλείστε τώρα τη θέση σας.