Προσφορά βιβλία Λέον Τρότσκι

Οι εκδόσεις «Μαρξιστική Φωνή», συνεπείς στην υπεράσπιση της μαρξιστικής θεωρίας και στην προσπάθεια να προσφέρουν στους αγωνιστές τους εργατικού κινήματος ποιοτικά και φτηνά μαρξιστικά βιβλία, προβαίνουν σε μια μεγάλη καλοκαιρινή προσφορά. Η προσφορά, η οποία ισχύει μέχρι τις 30/08/2018, περιλαμβάνει 3 βιβλία του Λέον Τρότσκι σε εξαιρετικά επιμελημένες εκδόσεις και μεταφράσεις στην τιμή των μόλις 10€ (κανονικά τα 3 αυτά βιβλία κοστίζουν αθροιστικά 18€). Τα εν λόγω βιβλία είναι τα εξής:

Κείμενα για τον σταλινισμόΚείμενα για τον Σταλινισμό

Κείμενα αδημοσίευτα στα ελληνικά έως τη στιγμή αυτής της έκδοσης, με ιδιαίτερη ιστορική, πολιτική και θεωρητική αξία. Ο σταλινισμός από τη σκοπιά του συνεπούς Μπολσεβικισμού–Λενινισμού.

 

 

 

Η καπιταλιστική κρίση και η επικαιρότητα του μαρξισμούΗ καπιταλιστική κρίση και η επικαιρότητα του μαρξισμού

Δύο εξαιρετικά κείμενα, σε νέα βελτιωμένη μετάφραση και σε μια έγχρωμη και εξαιρετικά επιμελημένη έκδοση.

 

 

 

Η «Τρίτη Περίοδος» των λαθών της ΚομιντέρνΗ Τρίτη Περίοδος των λαθών της Κομιντέρν

Κείμενα που εκδίδονται και πάλι στα ελληνικά μετά από 86 χρόνια, σε νέα μετάφραση. Η αριστερίστικη πολιτική της λεγόμενης Τρίτης Περιόδου της σταλινικής Κομιντέρν, στο φως της μαρξιστικής κριτικής.

 

 

Για να τα αποκτήσετε, επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]. Για παραγγελίες εντός Αθήνας, μπορείτε να τα παραλάβετε κατόπιν συνεννόησης με κάποιον από τους εκπροσώπους των εκδόσεων «Μαρξιστική Φωνή». Για αποστολές εκτός Αθήνας, επιβαρύνεστε με τα έξοδα αποστολής.

Για να ενημερώνεστε για τις νέες εκδόσεις, τις προσφορές των εκδόσεων «Μαρξιστική Φωνή» κ.α, ακολουθήστε τη σελίδα μας στο facebook.