Θεατρική βραδιά περιοδικού ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ και εκδόσεων «Μαρξιστική Φωνή» με το αριστούργημα «Ο Μαρξ στο Σόχο»!

Θεατρική βραδιά από το περιοδικό ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ και τις εκδόσεις «Μαρξιστική Φωνή» με το δημοφιλές έργο του Χάουαρντ Ζιν, «Ο Μαρξ στο Σόχο». Κλείστε θέση!

Ο Μαρξ στο Σόχο

Η οργάνωση Κομμουνιστική Τάση, στο πλαίσιο της οικονομικής εξόρμησης για την ενίσχυση του πολιτικού της περιοδικού, «Επανάσταση» και των λοιπών εντύπων της, αλλά και των σημαντικών εκδοτικών σχεδίων των εκδόσεων «Μαρξιστική Φωνή», διοργανώνει και φέτος μια βραδιά ποιοτικού θεάτρου για τους συντρόφους και τους φίλους της. Πρόκειται για την παράσταση «Ο Μαρξ στο Σόχο» που παίζεται στο Θέατρο Άλμα. Είναι ο περίφημος μονόλογος του Χάουαρντ Ζιν, σε σκηνοθεσία και ερμηνεία του βετεράνου ηθοποιού, Άγγελου Αντωνόπουλου.

Στις δυο δεκαετίες που έχουν μεσολαβήσει από τότε που ανέβηκε στις σκηνές, «Ο Μαρξ στο Σόχο» έχει γίνει ένα ιδιαίτερα δημοφιλές θεατρικό έργο. Η υπόθεσή του εκτυλίσσεται όταν, όπως αναφέρεται στη σελίδα της παράστασης, «ο Μαρξ επανεμφανίζεται στη Νέα Υόρκη, το κέντρο του καπιταλισμού, για να αποκαταστήσει το όνομά του». Σε μια περίοδο που το ιστορικό αδιέξοδο του καπιταλιστικού συστήματος έχει φέρει εμφατικά τις ιδέες του μαρξισμού στο προσκήνιο, ο Άγγελος Αντωνόπουλος δηλώνει πως ανεβάζει το έργο και πάλι μετά τη μεγάλη επιτυχία του 2006, με αφορμή τα 200 χρόνια από τη γέννηση του Καρλ Μαρξ.

Η θεατρική βραδιά των «Ε» και «ΜΦ» θα γίνει την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου, στις 21:00. Το Θέατρο «Άλμα» βρίσκεται στην οδό Ακομινάτου 15-17 & Αγίου Κωνσταντίνου, στην περιοχή του Μεταξουργείου. Η τιμή της πρόσκλησης είναι η τιμή του κανονικού εισιτηρίου της παράστασης (γενική είσοδος), δηλαδή 15 ευρώ. Έτσι, με τα ίδια χρήματα που κάποιος σύντροφος και φίλος μπορεί να απολαύσει αυτή την εξαιρετικά ποιοτική παράσταση, ταυτόχρονα, ενισχύει και την ζωτική εκδοτική δουλειά για τη διάδοση των ιδεών του επαναστατικού μαρξισμού.

Αγοράστε εγκαίρως την πρόσκλησή σας, μέχρι και την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου, επικοινωνώντας στα τηλέφωνα 211 2147513 (10:00-16:00), 6983584831, 6947507776, 6907337235 ή στέλνοντας μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση [email protected]. Η πρόσκληση θα σας παραδοθεί έγκαιρα στη διεύθυνση που θα υποδείξετε. Πριν την έναρξη της παράστασης προσέρχεστε με την πρόσκληση στην είσοδο του θεάτρου και παραλαμβάνετε το ήδη πληρωμένο εισιτήριό σας. Σας περιμένουμε!