Για την Κομμουνιστική Τάση

Για τι παλεύουμε

Επικοινωνία

Αρχική Ταυτότητα Η δράση μας Θεατρική βραδιά «Επανάστασης» - «Μαρξιστικής Φωνής» με τον «Άρη»

Αγωνίσου μαζί μας!

Η Κομμουνιστική Τάση, το ελληνικό τμήμα της Διεθνούς Μαρξιστικής Τάσης (IMT), χρειάζεται τη δική σου ενεργή στήριξη στον αγώνα της υπεράσπισης και διάδοσης των επαναστατικών σοσιαλιστικών ιδεών.

Ενίσχυσε οικονομικά τον αγώνα μας!

Θεατρική βραδιά «Επανάστασης» – «Μαρξιστικής Φωνής» με τον «Άρη»

Μια ακόμα ποιοτική θεατρική βραδιά στο πλαίσιο της οικονομικής ενίσχυσης των εκδόσεών μας. Στην παράσταση του έργου «Άρης», με θέμα τη ζωή και τη δράση του καπετάνιου του ΕΛΑΣ, Άρη Βελουχιώτη. Διαβάστε το συγκεκριμένο πλάνο εκδόσεων που ενισχύετε αγοράζοντας την πρόσκλησή σας.

Η εφημερίδα της Κομμουνιστικής Τάσης, ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ (www.marxismos.com) και οι εκδόσεις «Μαρξιστική Φωνή», διοργανώνουν μία ακόμα ποιοτική θεατρική βραδιά. Θα γίνει στο πλαίσιο της ετήσιας εξόρμησης για την οικονομική τους στήριξη, το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου, στις 19.00 στην παράσταση με το έργο «Άρης», της Σοφίας Αδαμίδου.

Το έργο είναι βασισμένο στη ζωή και τους αγώνες του μεγάλου επαναστάτη και καπετάνιου του ΕΛΑΣ, Άρη Βελουχιώτη. Πρόκειται για μια παράσταση στην οποία ξεχωρίζει η αριστουργηματική ερμηνεία του ηθοποιού Τάσου Σωτηράκη. Παίζεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στον Τεχνοχώρο «Cartel», στην οδό Μικέλη 4 & Αγ. Άννης, που βρίσκεται 5 λεπτά με τα πόδια από τη στάση του μετρό «Ελαιώνας» (γραμμή 1) http://www.carteltexnoxoros.com.

Όσοι δεν μπορούν να έρθουν στις 7 Δεκεμβρίου, έχουν ως εναλλακτική επιλογή την παράσταση που θα γίνει το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου, ίδια ώρα, αλλά για περιορισμένο αριθμό θέσεων. Η τιμή της πρόσκλησης είναι 13 ευρώ (μόλις ένα ευρώ πάνω από τη κανονική γενική είσοδο της παράστασης). Μπορείτε να αγοράσετε την πρόσκλησή σας, επικοινωνώντας στα τηλέφωνα: 2112147513 (10:00-16:00), 6947507776, 6955311484 ή στέλνοντας μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση [email protected] Η πρόσκληση θα σας παραδοθεί έγκαιρα στη διεύθυνση που θα μας υποδείξετε.

Πριν την έναρξη της παράστασης προσέρχεστε με την πρόσκληση στο θέατρο και παραλαμβάνετε το ήδη πληρωμένο εισιτήριό σας. ΠΡΟΣΟΧΗ: Η διάθεση προσκλήσεων θα γίνεται μέχρι και την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου. Για τις περιορισμένες προσκλήσεις που διατίθενται για την παράσταση του Σαββάτου 14 Δεκεμβρίου η προθεσμία αγοράς είναι έως την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου.

Αγοράζοντας την πρόσκλησή σας, ενισχύετε συγκεκριμένα το ακόλουθο εκδοτικό έργο:

– Δεκέμβριος 2019: Επανέκδοση του εξαντλημένου έργου των Τεντ Γκραντ και Άλαν Γουντς με τίτλο «Λένιν και Τρότσκι: τι πραγματικά υποστήριζαν». Μια αναλυτική και αποστομωτική απάντηση στα ψέματα και τις συκοφαντίες του «ορθόδοξου» και «ευρω-κομμουνιστικού» σταλινισμού για τον Τρότσκι. Συμβολή στην αποκατάσταση της αλήθειας σχετικά με την ιστορία του μπολσεβικισμού-λενινισμού.

– Φεβρουάριος 2020: Επανέκδοση του εξαντλημένου αριστουργήματος των Τεντ Γκραντ και Άλαν Γουντς με τίτλο «Η Διαλεκτική σε αντεπίθεση». Οι σύγχρονες επιστημονικές ανακαλύψεις από τη σκοπιά του διαλεκτικού υλισμού.

– Άνοιξη 2020: Έκδοση για πρώτη φορά στα ελληνικά του έργου του Τεντ Γκραντ με τίτλο «Η ιστορία του Βρετανικού Τροτσκισμού». Η γεμάτη πλούσια πολιτικά μαθήματα διαδρομή του βρετανικού τροτσκισμού και συνολικά της Τέταρτης Διεθνούς μέχρι την ίδρυση και την ανάπτυξη του ιστορικού «Μίλιταντ».

– Τέλη 2020: Με αφορμή τη συμπλήρωση 80 χρόνων από τη δολοφονία του Λέον Τρότσκι, θα εκδοθεί για πρώτη φορά στην πιο ολοκληρωμένη του μορφή το τελευταίο μνημειώδες έργο του, με τίτλο «Ο Στάλιν». Με εκατοντάδες σελίδες αδημοσίευτου υλικού του συγγραφέα που δεν περιλαμβάνονταν στις παλιές εκδόσεις, με τη διόρθωση των σοβαρών λαθών (και διαστρεβλώσεων) που υπήρχαν στην παλιά βρετανική μετάφραση, κατόπιν προσωπικής επιμέλειας του μαρξιστή συγγραφέα Άλαν Γουντς.

Δείτε λεπτομέρειες για τη θεατρική παράσταση στο ακόλουθο trailer  

 

Πρόσφατα Άρθρα

Σχετικά άρθρα