Ποιοι είμαστε

Για τι παλεύουμε

Επικοινωνία

Αρχική Ταυτότητα Η δράση μας Παρουσίαση νέου βιβλίου Τρότσκι, έκθεση των έργων του και πάρτι ενίσχυσης εκδόσεων

Αγωνίσου μαζί μας!

Η Κομμουνιστική Τάση, το ελληνικό τμήμα της Διεθνούς Μαρξιστικής Τάσης (IMT), χρειάζεται τη δική σου ενεργή στήριξη στον αγώνα της υπεράσπισης και διάδοσης των επαναστατικών σοσιαλιστικών ιδεών.

Ενίσχυσε οικονομικά τον αγώνα μας!

Παρουσίαση νέου βιβλίου Τρότσκι, έκθεση των έργων του και πάρτι ενίσχυσης εκδόσεων

 

Μια έκδοση εξαιρετικής σημασίας για κάθε  αγωνιστή! Μετά από 86 χρόνια, τα θαυμάσια κείμενα του Λέον Τρότσκι για την περιβόητη Τρίτη Περίοδο της σταλινικής Κομιντέρν, εκδίδονται στα ελληνικά από την Κομμουνιστική Τάση. Το νέο βιβλίο παρουσιάζεται την Παρασκευή 23/9 στις 20.00 στην αυλή του φιλόξενου “1968” στην Καλλιθέα (Ελευθερίου Βενιζέλου 99 και Αγίων Πάντων 74, στη στοά). Ταυτόχρονα στο χώρο θα διεξάγεται έκθεση με τα έργα του Τρότσκι που κυκλοφορούν στα ελληνικά. Θα ακολουθήσει πάρτι ενίσχυσης των σημαντικών εκδόσεων της Κομμουνιστικής Τάσης.

 

 

Παρουσίαση νέου βιβλίου Τρότσκι, έκθεση των έργων του και πάρτι ενίσχυσης εκδόσεων – Παρασκευή 23/9, στις 20.00, στο «1968»

Την Παρασκευή 23/9 στις 20.00, στην αυλή του φιλόξενου «1968» στην Καλλιθέα (Θησέως και Αγίων Πάντων, μέσα στη στοά, από σταθμό ΗΣΑΠ «Ταύρος» απόσταση τρία λεπτά με τα πόδια) θα γίνει μια σημαντική εκδήλωση βιβλιοπαρουσίασης (και όχι μόνο), στο πλαίσιο της έμφασης στη μαρξιστική θεωρία, που με το φιλόδοξο εκδοτικό της πρόγραμμα θέλει να υπηρετήσει η Κομμουνιστική Τάση.

Το βιβλίο που θα παρουσιαστεί έχει γραφτεί από τον μεγάλο μάρτυρα της παγκόσμιας σοσιαλιστικής επανάστασης, Λέον Τρότσκι και έχει τίτλο “Η Τρίτη Περίοδος των Λαθών της Κομιντέρν”. Μετά από 86 ολόκληρα χρόνια, τα θαυμάσια κείμενα του Τρότσκι για την περιβόητη Τρίτη Περίοδο της σταλινικής, εκφυλιστικής εποχής της Κομιντέρν, εκδίδονται στα ελληνικά από την Κομμουνιστική Τάση. Ποια η σχέση οικονομικής κρίσης και επανάστασης; Πως οι κομμουνιστές θα αποσπάσουν τις εργατικές μάζες από τον προδοτικό ρεφορμισμό; Απαντήσεις σε αυτά τα κρίσιμα ερωτήματα και σε άλλα πολλά, από τον μεγάλο μαρξιστή επαναστάτη σε κείμενα που έγραψε εξόριστος στην Πρίγκηπο της Τουρκίας, στα τέλη του 1929 και τις αρχές του 1930.

Στο χώρο της εκδήλωσης θα εκτίθενται ταυτόχρονα όλα τα έργα του Τρότσκι που κυκλοφορούν στα ελληνικά, από διάφορες εκδόσεις!

Αμέσως μετά το τέλος της βιβλιοπαρουσίασης, θα ακολουθήσει πάρτι για την οικονομική ενίσχυση του φιλόδοξου εκδοτικού προγράμματος της Κομμουνιστικής Τάσης.

Δηλώστε συμμετοχή στο event στο facebook.

Πρόσφατα Άρθρα

00:19:10

Video: Η Ιστορία του Militant

Ο Ρομπ Σιούελ, ηγετικό στέλεχος της IMT και παλιός οργανωτικός γραμματέας του ιστορικού Militant περιγράφει συνοπτικά την πορεία, τις επιτυχίες και την κατάληξη της...

Πακιστάν: Να απελευθερωθεί αμέσως ο σύντροφος Amin που απήχθη από τους “Rangers” στο Καράτσι!

  Ο σύντροφος Amin, ενεργό μέλος της Προοδευτικής Συμμαχίας Νέων (PYA) στο Καράτσι, απήχθη από το σπίτι του στην περιοχή Shah Faisal στο Καράτσι από...
00:19:43

Video: Η ζωή και το έργο του Τεντ Γκραντ (1913-2006)

Μια συνοπτική περιγραφή της ζωής και του έργου του σημαντικού μαρξιστή επαναστάτη και θεωρητικού Τεντ Γκραντ, ιδρυτή του ιστορικού “Militant” και της Διεθνούς Μαρξιστικής...

Σχετικά άρθρα

Ανοικτό Διαδικτυακό Σχολείο μαρξιστικών ιδεών από την IMT: Δηλώστε συμμετοχή!

Το πρόγραμμα συζητήσεων του ανοικτού διαδικτυακού σχολείου της Διεθνούς Μαρξιστικής Τάσης. Συμβολή στον ιδεολογικό και πολιτικό εξοπλισμό χιλιάδων αγωνιστών σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η «Μαρξιστική Φωνή» στη σατυρική παράσταση του Χριστόφορου Ζαραλίκου, «Επιστροφή στην Κανονικότητα… Ξανά»

Την Τετάρτη 24/06, στις 21.00, οι εκδόσεις «Μαρξιστική Φωνή» σας περιμένουν στη σατυρική παράσταση του Χριστόφορου Ζαραλίκου, «Επιστροφή στην Κανονικότητα… Ξανά» ("OPEN AIR ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΤΡΙΑΝΟΝ", Κοδριγκτώνος 21 & Πατησίων 101). Έχουν μείνει διαθέσιμες μόνο 9 προσκλήσεις! Κλείστε τώρα τη θέση σας.