Στο πλαίσιο της Καμπάνιας «100 χρόνια από τη Ρωσική Επανάσταση του 1917» έρχεται από τις εκδόσεις «Μαρξιστική Φωνή» το Φθινόπωρο του 2017, η έκδοση ενός πολύ σημαντικού έργου. Πρόκειται για το αριστούργημα του γνωστού μαρξιστή συγγραφέα και ηγετικού στελέχους της Διεθνούς Μαρξιστικής Τάσης (IMT), Άλαν Γουντς, με τίτλο «Ιστορία του Μπoλσεβικισμού». Ακολουθεί η πρόσκληση στην εκδήλωση που θα γίνει για την παρουσίαση και τη στήριξη αυτής της επικείμενης έκδοσης, το Σάββατο 17/6, καθώς και μήνυμα του συγγραφέα.

Πρόσκληση στην εκδήλωση για το βιβλίο

Καλούμε τους αναγνώστες της ιστοσελίδας www.marxismos.com,, των περιοδικών «Επανάσταση» και «Μαρξιστική Φωνή» και κάθε φίλο της Κομμουνιστικής Τάσης στην εκδήλωση παρουσίασης της επικείμενης ελληνικής έκδοσης του αριστουργήματος του Άλαν Γουντς «Η ιστορία του Μπολσεβικισμού» (“Bolshevism: The Road to Revolution”). Το βιβλίο σκοπεύουμε να εκδοθεί και να κυκλοφορήσει επίσημα στις 7 Νοεμβρίου 2017, με τη συμπλήρωση ακριβώς 100 χρόνων από την Οκτωβριανή Επανάσταση.

Σάββατο 17 Ιουνίου στο cafe bar – βιβλιοπωλείο «Locomotiva» στα Εξάρχεια, Μπόταση 7 και Σολωμού – Ώρα: 20.00.

# Ομιλητής: Σταμάτης Καραγιαννόπουλος – αρχισυντάκτης του πολιτικού περιοδικού και της ιστοσελίδας «ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ» (www.marxismos.com) και επιμελητής της έκδοσης.

* ΘA ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕΣΩ ΒΙΝΤΕΟ-ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΑΛΑΝ ΓΟΥΝΤΣ!

# ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΠΑΡΤΥ Οικονομικής Ενίσχυσης για την πραγματοποίηση της έκδοσης.

* Στον χώρο θα διατίθενται όλα τα βιβλία και οι μπροσούρες των εκδόσεων «Μαρξιστική Φωνή» και θα κυκλοφορήσουν ΚΑΡΤΕΣ ΠΡΟΑΓΟΡΑΣ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΜΕ 30% ΈΚΠΤΩΣΗ!

Μήνυμα του συγγραφέα Άλαν Γουντς προς τους Έλληνες αγωνιστές και αναγνώστες

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω και να συγχαρώ θερμά τους συντρόφους του περιοδικού ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ και των εκδόσεων ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗ ΦΩΝΗ για την πρωτοβουλία τους να εκδώσουν την Ιστορία το Μπολσεβικισμού. Το βιβλίο αυτό γράφτηκε μετά από μια επίπονη προσπάθεια συγκέντρωσης υλικού από την πρώην Σοβιετική Ένωση και εντάσσεται στην προσπάθεια να αποκατασταθεί η ιστορική αλήθεια για τον Μπολσεβικισμό, τις ρίζες, τις μεθόδους, τις πολιτικές και τις αρχές του από τις πολυάριθμες διαστρεβλώσεις ακαδημαϊκών αστών ιστορικών, αλλά και των σταλινικών ιστοριογράφων – υπαλλήλων της σοβιετικής γραφειοκρατίας.
Επιχείρησα να παρουσιάσω το Μπολσεβίκικο κόμμα και τη διαδρομή του στις αληθινές τους διαστάσεις, χωρίς φτιασίδια και κάθε είδους μύθους. Η μετάφραση και έκδοση του βιβλίου σε πολλές γλώσσες είναι απόδειξη ότι, αν μη τι άλλο, η προσπάθεια που έκανε ο συγγραφέας του έχει εκτιμηθεί.
Με τη συμπλήρωση 100 χρόνων από το μεγαλύτερο γεγονός στην ανθρώπινη Ιστορία, την Οκτωβριανή επανάσταση, η γνώση της αληθινής πορείας του εγγυητή της νίκης, του Μπολσεβίκικου κόμματος του Λένιν και του Τρότσκι, είναι ένα απολύτως επίκαιρο καθήκον. Διαβάζοντας την Ιστορία του Μπολσεβικισμού ο αναγνώστης θα ανακαλύψει εκτός των άλλων και το κλειδί για τη νίκη στον αγώνα για την αλλαγή της σύγχρονης καπιταλιστικής κοινωνίας και θα συνειδητοποιήσει ότι οι ιδέες και οι πολιτικές των Μπολσεβίκων είναι σήμερα, στην πραγματικότητα, πολύ πιο επίκαιρες από το 1917. Καλώ κάθε συνειδητό αγωνιστή της υπόθεσης για τη σοσιαλιστική αλλαγή της κοινωνίας να ενισχύσει την έκδοση αυτή, προμηθευόμενος μια κάρτα προ-αγοράς του βιβλίου. Ελπίζω και εύχομαι να μπορέσω να παρευρεθώ και στην επίσημη παρουσίαση της ελληνικής έκδοσης το ερχόμενο Φθινόπωρο.
Με μπολσεβίκικους χαιρετισμούς
Άλαν Γουντς – Λονδίνο 12 Ιουνίου 2017»