Για την Κομμουνιστική Τάση

Για τι παλεύουμε

Επικοινωνία

Αρχική Ταυτότητα Η δράση μας Παγκόσμιο Συνέδριο Διεθνούς Μαρξιστικής Τάσης (ΙΜΤ): φωτογραφικό αφιέρωμα

Αγωνίσου μαζί μας!

Η Κομμουνιστική Τάση, το ελληνικό τμήμα της Διεθνούς Μαρξιστικής Τάσης (IMT), χρειάζεται τη δική σου ενεργή στήριξη στον αγώνα της υπεράσπισης και διάδοσης των επαναστατικών σοσιαλιστικών ιδεών.

Ενίσχυσε οικονομικά τον αγώνα μας!

Παγκόσμιο Συνέδριο Διεθνούς Μαρξιστικής Τάσης (ΙΜΤ): φωτογραφικό αφιέρωμα

Την περασμένη Δευτέρα, 1 Αυγούστου, ολοκληρώθηκε το Παγκόσμιο Συνέδριο της Διεθνούς Μαρξιστικής Τάσης (ΙΜΤ). Οι πλούσιες συζητήσεις που έγιναν αφορούσαν θέματα όπως οι προοπτικές για την κρίση και την παγκόσμια οικονομία, οι σημαντικές πολιτικές εξελίξεις στην Βρετανία, τις ΗΠΑ, την Τουρκία και αλλού, το εθνικό ζήτημα στις διάφορες περιοχές του πλανήτη και η αναγκαία στάση των μαρξιστών, η δουλειά των εθνικών τμημάτων της ΙΜΤ και άλλα.

Στις διαδικασίες του Συνεδρίου συμμετείχαν εκατοντάδες σύνεδροι και παρατηρητές από περισσότερες από 40 χώρες, στις οποίες δραστηριοποιούνται τα εθνικά τμήματα της ΙΜΤ. Αναμεσά τους βρισκόταν και η πενταμελής αντιπροσωπεία του ελληνικού τμήματος της ΙΜΤ, της Κομμουνιστικής Τάσης. Οι διαδικασίες του Συνεδρίου χαρακτηρίστηκαν από υψηλό πολιτικό επίπεδο και από τον ενθουσιασμό και την αποφασιστικότητα για το χτίσιμο των δυνάμεων του επαναστατικού μαρξισμού σε διεθνή κλίμακα.

Δείτε το σχετικό βίντεο και το φωτογραφικό υλικό:

Πατήστε εδώ για να δείτε το φωτογραφικό αφιέρωμα

 

 

Πρόσφατα Άρθρα

Σχετικά άρθρα