Ποιοι είμαστε

Για τι παλεύουμε

Επικοινωνία

Αρχική Ταυτότητα Η δράση μας Παγκόσμιο Συνέδριο Διεθνούς Μαρξιστικής Τάσης (ΙΜΤ): φωτογραφικό αφιέρωμα

Αγωνίσου μαζί μας!

Η Κομμουνιστική Τάση, το ελληνικό τμήμα της Διεθνούς Μαρξιστικής Τάσης (IMT), χρειάζεται τη δική σου ενεργή στήριξη στον αγώνα της υπεράσπισης και διάδοσης των επαναστατικών σοσιαλιστικών ιδεών.

Ενίσχυσε οικονομικά τον αγώνα μας!

Παγκόσμιο Συνέδριο Διεθνούς Μαρξιστικής Τάσης (ΙΜΤ): φωτογραφικό αφιέρωμα

Την περασμένη Δευτέρα, 1 Αυγούστου, ολοκληρώθηκε το Παγκόσμιο Συνέδριο της Διεθνούς Μαρξιστικής Τάσης (ΙΜΤ). Οι πλούσιες συζητήσεις που έγιναν αφορούσαν θέματα όπως οι προοπτικές για την κρίση και την παγκόσμια οικονομία, οι σημαντικές πολιτικές εξελίξεις στην Βρετανία, τις ΗΠΑ, την Τουρκία και αλλού, το εθνικό ζήτημα στις διάφορες περιοχές του πλανήτη και η αναγκαία στάση των μαρξιστών, η δουλειά των εθνικών τμημάτων της ΙΜΤ και άλλα.

Στις διαδικασίες του Συνεδρίου συμμετείχαν εκατοντάδες σύνεδροι και παρατηρητές από περισσότερες από 40 χώρες, στις οποίες δραστηριοποιούνται τα εθνικά τμήματα της ΙΜΤ. Αναμεσά τους βρισκόταν και η πενταμελής αντιπροσωπεία του ελληνικού τμήματος της ΙΜΤ, της Κομμουνιστικής Τάσης. Οι διαδικασίες του Συνεδρίου χαρακτηρίστηκαν από υψηλό πολιτικό επίπεδο και από τον ενθουσιασμό και την αποφασιστικότητα για το χτίσιμο των δυνάμεων του επαναστατικού μαρξισμού σε διεθνή κλίμακα.

Δείτε το σχετικό βίντεο και το φωτογραφικό υλικό:

Πατήστε εδώ για να δείτε το φωτογραφικό αφιέρωμα

 

 

Πρόσφατα Άρθρα

Γουατεμάλα: Mαζικό κίνημα ενάντια στη λιτότητα

Η ψήφιση ενός προϋπολογισμού που περιλαμβάνει περικοπές από τη Βουλή της Γουατεμάλας, στις 5:30 π.μ. της 17ης Νοεμβρίου, έχει προκαλέσει ένα μεγάλο κύμα διαδηλώσεων...

Νέο νομοσχέδιο-ταφόπλακα για συνδικαλιστικά και εργασιακά δικαιώματα

Ανάλυση για τα νέα αντεργατικά μέτρα που ετοιμάζεται να περάσει η κυβέρνηση μέσα στον Δεκέμβριο.

Πολιτική κρίση και ταξική πάλη στο Περού

Μια ανάλυση για το εξελισσόμενο κίνημα στο Περού: η διαφθορά, η πολιτική χρεοκοπία και η αδυναμία του αστικού καθεστώτος, το αίτημα για μια Συντακτική Συνέλευση και ο αναγκαίος προσανατολισμός του κινήματος.

Σχετικά άρθρα

Απολογισμός Διεθνούς Σχολείου της IMT (25-28 Ιουλίου 2020): 6,5 χιλιάδες αγωνιστές από 116 χώρες εξοπλίστηκαν με τις ιδέες του μαρξισμού

Στοιχεία και πολιτικά συμπεράσματα από το πρόσφατο Διεθνές Διαδικτυακό Σχολείο της IMT που σημείωσε μεγάλη επιτυχία.

Ανοικτό Διαδικτυακό Σχολείο μαρξιστικών ιδεών από την IMT: Δηλώστε συμμετοχή!

Το πρόγραμμα συζητήσεων του ανοικτού διαδικτυακού σχολείου της Διεθνούς Μαρξιστικής Τάσης. Συμβολή στον ιδεολογικό και πολιτικό εξοπλισμό χιλιάδων αγωνιστών σε ολόκληρο τον κόσμο.