Για την Κομμουνιστική Τάση

Για τι παλεύουμε

Επικοινωνία

Αρχική Επικαιρότητα Ελληνική Επικαιρότητα Έκκληση: Το κοινό κείμενο διαμαρτυρίας της 15/11 να γίνει η αρχή για...

Αγωνίσου μαζί μας!

Η Κομμουνιστική Τάση, το ελληνικό τμήμα της Διεθνούς Μαρξιστικής Τάσης (IMT), χρειάζεται τη δική σου ενεργή στήριξη στον αγώνα της υπεράσπισης και διάδοσης των επαναστατικών σοσιαλιστικών ιδεών.

Ενίσχυσε οικονομικά τον αγώνα μας!

Έκκληση: Το κοινό κείμενο διαμαρτυρίας της 15/11 να γίνει η αρχή για το Ενιαίο Μέτωπο!

Το κοινό κείμενο ΚΚΕ-ΜέΡΑ25-ΣΥΡΙΖΑ της 15ης Νοέμβρη ενάντια στην απαγόρευση των συναθροίσεων πρέπει να γίνει η αφετηρία για να συγκροτηθεί ένα Ενιαίο Μέτωπο αγώνα ενάντια στην ολομέτωπη επίθεση της αντιδραστικής κυβέρνησης της ΝΔ. Υπογράψτε και διαδώστε την έκκληση!

  Το κείμενο διαμαρτυρίας ενάντια στην απαγόρευση των συναθροίσεων που συνυπέγραψαν στις 15/11 το ΚΚΕ, το ΜέΡΑ25, ο ΣΥΡΙΖΑ και άλλες πολιτικές και συνδικαλιστικές οργανώσεις, πρέπει να γίνει η αρχή για την κοινή αγωνιστική δράση όλων αυτών των κομμάτων και οργανώσεων ενάντια στη σφοδρή επίθεση της κυβέρνησης της Ν.Δ στα δημοκρατικά δικαιώματα, το εισόδημα της εργατικής τάξης και των φτωχών λαϊκών στρωμάτων και τη συνεχιζόμενη εγκληματική υποβάθμιση του Δημόσιου συστήματος Υγείας εν μέσω πανδημίας.

  Είναι άμεση ανάγκη να συγκροτηθεί ένα Ενιαίο Μέτωπο μαζικού αγώνα για τις ζωτικές διεκδικήσεις του εργαζόμενου λαού στα ζητήματα αυτά, το οποίο θα προετοιμάσει και θα προωθήσει συγκεκριμένες μορφές δράσης και θα στηρίζεται σε επιτροπές στους χώρους δουλειάς, τις γειτονιές και τους άλλους μαζικούς χώρους.

  Όσοι υπογράφουμε αυτή την έκκληση δηλώνουμε διατεθειμένοι να συμβάλουμε ενεργά στην υπόθεση της συγκρότησης αυτού του Ενιαίου Μετώπου και καλούμε τις ηγεσίες των μαζικών κομμάτων που υπέγραψαν το κοινό κείμενο διαμαρτυρίας να προχωρήσουν στις αναγκαίες ενέργειες συνεννόησης και συντονισμού για την τυπική έναρξη της ύπαρξης και της δράσης του.

   Πρόσφατα Άρθρα

   Σχετικά άρθρα