Για την Κομμουνιστική Τάση

Για τι παλεύουμε

Επικοινωνία

Αρχική Θεωρία - Ιστορία Ηχητικό (ομιλία)-Ουμπέρ Πριβό: «Η άνοδος και η πτώση της Παρισινής Κομμούνας»

Αγωνίσου μαζί μας!

Η Κομμουνιστική Τάση, το ελληνικό τμήμα της Διεθνούς Μαρξιστικής Τάσης (IMT), χρειάζεται τη δική σου ενεργή στήριξη στον αγώνα της υπεράσπισης και διάδοσης των επαναστατικών σοσιαλιστικών ιδεών.

Ενίσχυσε οικονομικά τον αγώνα μας!

Ηχητικό (ομιλία)-Ουμπέρ Πριβό: «Η άνοδος και η πτώση της Παρισινής Κομμούνας»

Ομιλία του Ουμπέρ Πριβό, στελέχους του γαλλικού τμήματος της Διεθνούς Μαρξιστικής Τάσης (IMT). Εκφωνήθηκε στην αγγλική γλώσσα, στο Παγκόσμιο Σχολείο της IMT το 2011. Στο πλαίσιο του αφιερώματός μας για τα 150 χρόνια από τη μεγάλη Παρισινή Κομμούνα.

Μια αναλυτική ομιλία του Ουμπέρ Πριβό, στελέχους του γαλλικού τμήματος της Διεθνούς Μαρξιστικής Τάσης (IMT) και μέλους της συντακτικής επιτροπής της εφημερίδας RÉVOLUTION. Εκφωνήθηκε στην αγγλική γλώσσα, στο Παγκόσμιο Σχολείο της IMT το 2011. Στο πλαίσιο του αφιερώματός μας για τα 150 χρόνια από τη μεγάλη Παρισινή Κομμούνα, που περιλαμβάνει δημοσιεύσεις σχετικών ομιλιών, άρθρων και κειμένων από τις 18 Μαρτίου, επέτειο της έναρξης της επαναστατικής επικράτησης του παρισινού προλεταριάτου μέχρι και τις 28 Μάϊου, επέτειο της ηρωικής πτώσης της εξουσίας του.

 

[download]

{fcomment}

Πρόσφατα Άρθρα

Σχετικά άρθρα