Ταυτότητα

Θεμελιώδεις Ιδέες

Συχνές Ερωτήσεις

Επικοινωνία

ΑρχικήΤαυτότηταΔιεθνής Μαρξιστική ΤάσηΟ Τσάβες προτείνει το βιβλίο του Άλαν Γουντς

Αγωνίσου μαζί μας!

Η Επαναστατική Κομμουνιστική Οργάνωση, το ελληνικό τμήμα της Διεθνούς Μαρξιστικής Τάσης (IMT), χρειάζεται τη δική σου ενεργή στήριξη στον αγώνα της υπεράσπισης και διάδοσης των επαναστατικών σοσιαλιστικών ιδεών.

Ενίσχυσε οικονομικά τον αγώνα μας!

Ο Τσάβες προτείνει το βιβλίο του Άλαν Γουντς

 

Όπως έχουμε ήδη επισημάνει στην ιστοσελίδα μας την προηγούμενη εβδομάδα , στην εβδομαδιαία εκπομπή La Hojilla της κρατικής τηλεόρασης της Βενεζουέλας, σχολιάστηκε το βιβλίο του Άλαν Γουντς,”Ρεφορμισμός ή Επανάσταση”, αλλά και προβλήθηκε ολόκληρη η ταινία της καμπάνιας “Hands off Venezuela!” με τίτλο “No Volveran”.
Σαν αποτέλεσμα αυτού του γεγονότος, οι σύντροφοι του CMR (Επαναστατικό Μαρξιστικό Ρεύμα-το τμήμα της Διεθνούς Μαρξιστικής Τάσης στη Βενεζουέλα) προσκλήθηκαν σε μια συνάντηση στο προεδρικό μέγαρο Μιραφλόρες και τους ζητήθηκε να παρουσιάσουν ένα πλήρες ραπόρτο για τις δραστηριότητες της διεθνούς καμπάνιας “Hands Off Venezuela!” (Κάτω τα χέρια από τη Βενεζουέλα).
Επίσης την περασμένη Κυριακή, ο πρόεδρος Τσάβες σχολίασε στην τηλεόραση το βιβλίο του Άλαν Γουντς και ζήτησε από την κάμερα να εστιάσει στο εξώφυλλο. Έπειτα είπε: “Μέχρι πότε θα ανεχόμαστε το παλιό αστικό κράτος! Κοιτάξτε, εδώ είναι το βιβλίο του Άλαν Γουντς “Ρεφορμισμός ή επανάσταση”, κοιτάξτε, ρεφορμισμός, μέχρι πότε! Δεν ήρθαμε για να φέρουμε κάποιες επιμέρους μεταρρυθμίσεις, όχι βέβαια, ήρθαμε για να φέρουμε σε πέρας μια σοσιαλιστική επανάσταση, μέχρι πότε θα ανεχόμαστε τη γραφειοκρατία!”
Αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό γεγονός για την απήχηση του CMR και των ιδεών του Μαρξισμού, σε μια φάση που έχουν επιβληθεί αρκετές εθνικοποιήσεις και διεξάγεται μια αγωνιστική αντεπίθεση στο συνδικαλιστικό επίπεδο, με πρωτοπόρους τους εργάτες της Μιτσουμπίσι.
Παναγιώτης Κολοβός

Πρόσφατα Άρθρα

Σχετικά άρθρα