Ταυτότητα

Θεμελιώδεις Ιδέες

Συχνές Ερωτήσεις

Επικοινωνία

ΑρχικήΤαυτότηταΔιεθνής Μαρξιστική ΤάσηΈνας χρόνος χωρίς τον Τεντ Γκραντ

Αγωνίσου μαζί μας!

Η Επαναστατική Κομμουνιστική Οργάνωση, το ελληνικό τμήμα της Διεθνούς Μαρξιστικής Τάσης (IMT), χρειάζεται τη δική σου ενεργή στήριξη στον αγώνα της υπεράσπισης και διάδοσης των επαναστατικών σοσιαλιστικών ιδεών.

Ενίσχυσε οικονομικά τον αγώνα μας!

Ένας χρόνος χωρίς τον Τεντ Γκραντ

Σήμερα 20/7/2007 συμπληρώνεται ένας χρόνος από το θάνατο του ιδρυτή της Διεθνούς Μαρξιστικής Τάσης, του Τεντ Γκραντ. Ο Τεντ Γκραντ γεννήθηκε το 1913 στο Γκέρμινστον, προάστιο του Γιοχάνεσμπουργκ της Ν. Αφρικής. Ολόκληρη η συνειδητή ζωή του ήταν δοσμένη ολόψυχα στην υπόθεση του μαρξισμού και της σοσιαλιστικής επανάστασης.

Ο Τεντ ήταν ο μαρξιστής ηγέτης που κατέφερε να κάνει τον Τροτσκισμό πρωταγωνιστικό ρεύμα στο εργατικό κίνημα της Βρετανίας και την Μαρξιστική Τάση «Μίλιταντ» σημείο αναφοράς για χιλιάδες αγωνιστές σε όλο τον κόσμο.

Τιμώντας το έργο του Τεντ Γκράντ έχουμε ξεκινήσει μια συστηματική προσπάθεια μετάφρασης στα ελληνικά κειμένων και βιβλίων του. Συνεχίζουμε τον αγώνα του, εμπνεόμαστε από το παράδειγμά του.

 

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα με κείμενα και έργα του Τεντ Γκράντ

www.tedgrant.org

Βοηθείστε τα έργα, η ζωή και το επαναστατικό όραμα του Τέντ Γκράντ να γίνουν πιό γνωστά! Ενισχύστε οικονομικά την Διεθνή Μαρξιστική Τάση!

721/612166-75 – Εθνική Τράπεζα

Πρόσφατα Άρθρα

Σχετικά άρθρα