Ποιοι είμαστε

Για τι παλεύουμε

Επικοινωνία

Αρχική Θεωρία - Ιστορία Video: Εισαγωγή στη Μαρξιστική Φιλοσοφία

Αγωνίσου μαζί μας!

Η Κομμουνιστική Τάση, το ελληνικό τμήμα της Διεθνούς Μαρξιστικής Τάσης (IMT), χρειάζεται τη δική σου ενεργή στήριξη στον αγώνα της υπεράσπισης και διάδοσης των επαναστατικών σοσιαλιστικών ιδεών.

Ενίσχυσε οικονομικά τον αγώνα μας!

Video: Εισαγωγή στη Μαρξιστική Φιλοσοφία

Μια συνοπτική περιγραφή της πορείας της φιλοσοφικής σκέψης στο πλαίσιο της διαπάλης των στρατοπέδων υλισμού και ιδεαλισμού, μέχρι τη διαμόρφωση των βασικών αντιλήψεων της μαρξιστικής φιλοσοφίας, του διαλεκτικού υλισμού. Ποιες είναι αυτές οι αντιλήψεις και πώς συνάγονται μέσα από τις εξελικτικές διαδικασίες του φυσικού-υλικού σύμπαντος και της ανθρώπινης κοινωνίας; Αναλυτικές απαντήσεις δίνει στο video ο αρχισυντάκτης της εφημερίδας ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ (www.marxismos.com), Σταμάτης Καραγιαννόπουλος. Η ομιλία εκφωνήθηκε στο πλαίσιο των καθημερινών διαδικτυακών εκπομπών της ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ και της Νεολαίας Ενάντια στον Καπιταλισμό, με τίτλο «Το βήμα του επαναστατικού σοσιαλισμού».

Εγγραφείτε στο κανάλι μας!

Οργανωθείτε – αγωνιστείτε μαζί μας!

Πρόσφατα Άρθρα

ΗΠΑ: Απεργία αλληλεγγύης των λιμενεργατών στο μαζικό κίνημα «Black lives matter»

Η μεγάλη απεργία αλληλεγγύης των λιμενεργατών δείχνει το δρόμο για το μαζικό κίνημα στις ΗΠΑ.

Νομοσχέδιο για τις «δημόσιες συναθροίσεις»: επίθεση στα δημοκρατικά δικαιώματα – Μόνη απάντηση το Ενιαίο Μέτωπο!

Το στοιχειώδες δημοκρατικό δικαίωμα της ελεύθερης δημόσιας συνάθροισης στο στόχαστρο της κυβέρνησης. Ώρα για μαζικό, αποφασιστικό και ενωτικό αγώνα!
00:24:07

Video: Λέον Τρότσκι – Η ζωή ενός επαναστάτη (Μέρος Β’)

Το 2ο μέρος του ντοκιμαντέρ παραγωγής της Διεθνούς Μαρξιστικής Τάσης. Προβάλλεται για πρώτη φορά με ελληνικούς υπότιτλους στο κανάλι μας με αφορμή τη συμπλήρωση...

Σχετικά άρθρα