Ταυτότητα

Θεμελιώδεις Ιδέες

Συχνές Ερωτήσεις

Επικοινωνία

ΑρχικήUncategorizedΘεατρική βραδιά της ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ και της Μαρξιστικής Φωνής

Αγωνίσου μαζί μας!

Η Επαναστατική Κομμουνιστική Οργάνωση, το ελληνικό τμήμα της Διεθνούς Μαρξιστικής Τάσης (IMT), χρειάζεται τη δική σου ενεργή στήριξη στον αγώνα της υπεράσπισης και διάδοσης των επαναστατικών σοσιαλιστικών ιδεών.

Ενίσχυσε οικονομικά τον αγώνα μας!

Θεατρική βραδιά της ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ και της Μαρξιστικής Φωνής

Η εφημερίδα ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ και οι εκδόσεις «Μαρξιστική Φωνή» σας προσκαλούν στη θεατρική βραδιά που διοργανώνουν για την οικονομική τους ενίσχυση, την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου.

Η εφημερίδα ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ και οι εκδόσεις «Μαρξιστική Φωνή» σας προσκαλούν στη θεατρική βραδιά που διοργανώνουν για την οικονομική τους ενίσχυση, την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου στις 20:30, στη θεατρική παράσταση «Εξαρτάται». Η παράσταση, βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Μαρίας Μαυρικάκη και σε σκηνοθεσία του Αντώνη Αντωνίου, ανεβαίνει φέτος για πρώτη χρονιά, στη Θεατρική Σκηνή Αντωνίου.

Η τιμή της πρόσκλησης είναι η τιμή του κανονικού εισιτηρίου της παράστασης, δηλαδή 15 ευρώ, και μπορείτε να την προμηθευτείτε επικοινωνώντας μαζί μας στα τηλέφωνα 2112147513 και 6983584831 ή στο email kommtasi@gmail.com. Η διάθεση των προσκλήσεων θα πραγματοποιείται μέχρι και την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου.

Ελάτε να παρακολουθήσετε μαζί μας μια εξαιρετική θεατρική παράσταση, ενισχύοντας ταυτόχρονα την υπεράσπιση και τη διάδοση των ιδεών του κομμουνισμού!

Πρόσφατα Άρθρα

Σχετικά άρθρα