Ταυτότητα

Θεμελιώδεις Ιδέες

Συχνές Ερωτήσεις

Επικοινωνία

ΑρχικήΤαυτότηταΕκδόσειςΜοναδικές προσφορές από τις εκδόσεις μας - 10 βιβλία και μπροσούρες...

Αγωνίσου μαζί μας!

Η Επαναστατική Κομμουνιστική Οργάνωση, το ελληνικό τμήμα της Διεθνούς Μαρξιστικής Τάσης (IMT), χρειάζεται τη δική σου ενεργή στήριξη στον αγώνα της υπεράσπισης και διάδοσης των επαναστατικών σοσιαλιστικών ιδεών.

Ενίσχυσε οικονομικά τον αγώνα μας!

Μοναδικές προσφορές από τις εκδόσεις μας – 10 βιβλία και μπροσούρες (συμπεριλαμβανομένης της δίτομης «Ιστορίας του Μπολσεβικισμού) μόνο 37 ευρώ!

Εντυπωσιακές προσφορές από τις εκδόσεις «Μαρξιστική Φωνή» για τη διάδοση των μαρξιστικών ιδεών. «Πακέτο» ό,τι κυκλοφορεί από τις εκδόσεις μας σε τιμή - έκπληξη! Ταυτόχρονα, 50% έκπτωση σε κάθε τίτλο για μακροχρόνια άνεργους και δυνατότητα απόκτησης της δίτομης «Ιστορίας του Μπολσεβικισμού» με πληρωμή σε 2 δόσεις.

Οι εκδόσεις «Μαρξιστική Φωνή» στην προσπάθειά τους να κάνουν προσιτά τα μαρξιστικά βιβλία σε κάθε αγωνιστή, παρέχουν μόνο για τις επόμενες πέντε εβδομάδες, τρεις εντυπωσιακές προσφορές.

: Η πρώτη και μεγαλύτερη προσφορά, δίνει τη δυνατότητα απόκτησης 10 βιβλίων και μπροσούρων που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις «Μ.Φ», συμπεριλαμβανομένης τις πρόσφατα εκδοθείσας για δεύτερη φορά, αριστουργηματικής, δίτομης «Ιστορίας του Μπολσεβικισμού» του Άλαν Γουντς, στην καταπληκτική τιμή των 37€ (κανονική συνολική τιμή 57€ , έκπτωση 35%)!

: Η δεύτερη προσφορά περιλαμβάνει όλα τα βιβλία που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις μας (εκτός από το βιβλίο «Λένιν και Τρότσκι: Τι πραγματικά υποστήριζαν», των Τεντ Γκραντ, Άλαν Γουντς που έχει εξαντληθεί και θα επανεκδοθεί άμεσα), χωρίς τις μπροσούρες και δίνει τη δυνατότητα απόκτησης 4 τίτλων μόλις με 32€ (κανονική συνολική τιμή 46€, έκπτωση 30,40%)!

: Η τρίτη προσφορά περιλαμβάνει όλες τις μπροσούρες που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις μας, συνολικά 6, σ’ ένα πακέτο με συνολική τιμή 8€ (κανονική συνολική τιμή 11,50€, έκπτωση 30,40%).

Υπενθυμίζουμε ότι οι εκδόσεις «Μ.Φ» προσφέρουν στους μακροχρόνια άνεργους κάθε τίτλο με έκπτωση 50%, ενώ για την απόκτηση της δίτομης «Ιστορίας του Μπολσεβικισμού» (τιμή 28€) παρέχεται δυνατότητα πληρωμής σε δύο ισόποσες δόσεις.

Οι προσφορές ισχύουν από 26/10 έως 30/11/2018.
Δυνατότητα παραγγελιών με άμεση παράδοση χωρίς επιβάρυνση εντός Αθήνας και με ταχυδρομική αποστολή στην επαρχία, με αντικαταβολή (με επιβάρυνση των εξόδων αποστολής και αντικαταβολής).

Τηλέφωνα και e-mail παραγγελιών: 2112147513, 6947507776,6907337235, kommtasi@gmail.com

Δείτε περισσότερα για τις εκδόσεις μας εδώ.

Ακολουθεί ο ισχύων τιμοκατάλογος των εκδόσεών μας:

Βιβλίο/Μπροσούρα Τιμή
Η Ιστορία του Μπολσεβικισμού (Άλαν Γουντς) 28,00€
Η καπιταλιστική κρίση και η επικαιρότητα του μαρξισμού (Λέον Τρότσκι) 5,00€
Η «Τρίτη Περίοδος» των λαθών της Κομιντέρν (Λέον Τρότσκι) 5,00€
Λένιν και Τρότσκι: Τι πραγματικά υποστήριζαν (Τεντ Γκραντ-Άλαν Γουντς) 8,00€
Κείμενα για τον Σταλινισμό (Λέον Τρότσκι) 8,00€
Αρχές του Κομμουνισμού (Φρίντριχ Ένγκελς) 2,00€
Εισαγωγή στις θεμελιώδεις ιδέες του μαρξισμού (Άλαν Γουντς-Ρομπ Σιούελ) 2,50€
Ο ελληνικός καπιταλισμός, τα «μαθήματα» του ΣΥΡΙΖΑ και οι πολιτικές προοπτικές (Κομμουνιστική Τάση) 3,50€
Πώς η γραφειοκρατία παραχάραξε τον Οκτώβρη (Τζωρτζ Κόλινς) 3,00€
Οι μαρξιστές και οι μαζικές οργανώσεις (Τεντ Γκραντ-Άλαν Γουντς) 2,00€
Σύνοψη της Ιστορίας των Διεθνών (Ρότζερ Σίλβερμαν) 1,50€

Πρόσφατα Άρθρα

Σχετικά άρθρα