Ποιοι είμαστε

Για τι παλεύουμε

Επικοινωνία

Αρχική Ταυτότητα Η δράση μας Η «Μαρξιστική Φωνή» στη σατυρική παράσταση του Χριστόφορου Ζαραλίκου, «Επιστροφή στην Κανονικότητα…...

Αγωνίσου μαζί μας!

Η Κομμουνιστική Τάση, το ελληνικό τμήμα της Διεθνούς Μαρξιστικής Τάσης (IMT), χρειάζεται τη δική σου ενεργή στήριξη στον αγώνα της υπεράσπισης και διάδοσης των επαναστατικών σοσιαλιστικών ιδεών.

Ενίσχυσε οικονομικά τον αγώνα μας!

Η «Μαρξιστική Φωνή» στη σατυρική παράσταση του Χριστόφορου Ζαραλίκου, «Επιστροφή στην Κανονικότητα… Ξανά»

Την Τετάρτη 24/06, στις 21.00, οι εκδόσεις «Μαρξιστική Φωνή» σας περιμένουν στη σατυρική παράσταση του Χριστόφορου Ζαραλίκου, «Επιστροφή στην Κανονικότητα… Ξανά» ("OPEN AIR ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΤΡΙΑΝΟΝ", Κοδριγκτώνος 21 & Πατησίων 101). Έχουν μείνει διαθέσιμες μόνο 9 προσκλήσεις! Κλείστε τώρα τη θέση σας.

Την Τετάρτη 24/06, στις 21.00, οι εκδόσεις «Μαρξιστική Φωνή» υποδέχονται φίλους και συντρόφους στη σατυρική παράσταση του Χριστόφορου Ζαραλίκου, με τίτλο «Επιστροφή στην Κανονικότητα… Ξανά».

Η παράσταση παίζεται στο χώρο του «OPEN AIR ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΤΡΙΑΝΟΝ» στην Αθήνα, στην οδό Κοδριγκτώνος 21 & Πατησίων 101, στην περιοχή της Κυψέλης.

Σας ενημερώνουμε ότι έως σήμερα, Δευτέρα 22/6, έχουν μείνει διαθέσιμες μόνο 9 προσκλήσεις! Προλάβετε λοιπόν και κλείστε τώρα τη θέση σας επικοινωνώντας στα τηλέφωνα 2112147513, 6947507776, 6983584831 ή στο [email protected]. Η τιμή της πρόσκλησης είναι 12 ευρώ.

Αγοράζοντας την πρόσκλησή σας βοηθάτε έμπρακτα να πραγματοποιηθούν τα άμεσα εκδοτικά μας σχέδια. Οι εκδόσεις που προγραμματίζουμε τους επόμενους μήνες είναι κατά χρονική σειρά οι εξής:

1) Τεντ Γκραντ: «Η Ιστορία του Βρετανικού Τροτσκισμού: Από τα δύσκολα χρόνια του Μεσοπολέμου στο ισχυρό Militant», 2) Άλαν Γουντς, Τεντ Γκραντ: «Η Διαλεκτική σε αντεπίθεση-Διαλεκτικός Υλισμός και σύγχρονη επιστήμη» (επανέκδοση), 3) Λέον Τρότσκι: «Ο Στάλιν» (για πρώτη φορά στα ελληνικά στην πιο ολοκληρωμένη του μορφή, με όλο το έως σήμερα αδημοσίευτο υλικό).

Πρόσφατα Άρθρα

Γουατεμάλα: Mαζικό κίνημα ενάντια στη λιτότητα

Η ψήφιση ενός προϋπολογισμού που περιλαμβάνει περικοπές από τη Βουλή της Γουατεμάλας, στις 5:30 π.μ. της 17ης Νοεμβρίου, έχει προκαλέσει ένα μεγάλο κύμα διαδηλώσεων...

Νέο νομοσχέδιο-ταφόπλακα για συνδικαλιστικά και εργασιακά δικαιώματα

Ανάλυση για τα νέα αντεργατικά μέτρα που ετοιμάζεται να περάσει η κυβέρνηση μέσα στον Δεκέμβριο.

Πολιτική κρίση και ταξική πάλη στο Περού

Μια ανάλυση για το εξελισσόμενο κίνημα στο Περού: η διαφθορά, η πολιτική χρεοκοπία και η αδυναμία του αστικού καθεστώτος, το αίτημα για μια Συντακτική Συνέλευση και ο αναγκαίος προσανατολισμός του κινήματος.

Σχετικά άρθρα

Απολογισμός Διεθνούς Σχολείου της IMT (25-28 Ιουλίου 2020): 6,5 χιλιάδες αγωνιστές από 116 χώρες εξοπλίστηκαν με τις ιδέες του μαρξισμού

Στοιχεία και πολιτικά συμπεράσματα από το πρόσφατο Διεθνές Διαδικτυακό Σχολείο της IMT που σημείωσε μεγάλη επιτυχία.

Ανοικτό Διαδικτυακό Σχολείο μαρξιστικών ιδεών από την IMT: Δηλώστε συμμετοχή!

Το πρόγραμμα συζητήσεων του ανοικτού διαδικτυακού σχολείου της Διεθνούς Μαρξιστικής Τάσης. Συμβολή στον ιδεολογικό και πολιτικό εξοπλισμό χιλιάδων αγωνιστών σε ολόκληρο τον κόσμο.