Ποιοι είμαστε

Για τι παλεύουμε

Επικοινωνία

Αρχική Ταυτότητα Η δράση μας Η «Μαρξιστική Φωνή» στη σατυρική παράσταση του Χριστόφορου Ζαραλίκου, «Επιστροφή στην Κανονικότητα…...

Αγωνίσου μαζί μας!

Η Κομμουνιστική Τάση, το ελληνικό τμήμα της Διεθνούς Μαρξιστικής Τάσης (IMT), χρειάζεται τη δική σου ενεργή στήριξη στον αγώνα της υπεράσπισης και διάδοσης των επαναστατικών σοσιαλιστικών ιδεών.

Ενίσχυσε οικονομικά τον αγώνα μας!

Η «Μαρξιστική Φωνή» στη σατυρική παράσταση του Χριστόφορου Ζαραλίκου, «Επιστροφή στην Κανονικότητα… Ξανά»

Την Τετάρτη 24/06, στις 21.00, οι εκδόσεις «Μαρξιστική Φωνή» σας περιμένουν στη σατυρική παράσταση του Χριστόφορου Ζαραλίκου, «Επιστροφή στην Κανονικότητα… Ξανά» ("OPEN AIR ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΤΡΙΑΝΟΝ", Κοδριγκτώνος 21 & Πατησίων 101). Έχουν μείνει διαθέσιμες μόνο 9 προσκλήσεις! Κλείστε τώρα τη θέση σας.

Την Τετάρτη 24/06, στις 21.00, οι εκδόσεις «Μαρξιστική Φωνή» υποδέχονται φίλους και συντρόφους στη σατυρική παράσταση του Χριστόφορου Ζαραλίκου, με τίτλο «Επιστροφή στην Κανονικότητα… Ξανά».

Η παράσταση παίζεται στο χώρο του «OPEN AIR ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΤΡΙΑΝΟΝ» στην Αθήνα, στην οδό Κοδριγκτώνος 21 & Πατησίων 101, στην περιοχή της Κυψέλης.

Σας ενημερώνουμε ότι έως σήμερα, Δευτέρα 22/6, έχουν μείνει διαθέσιμες μόνο 9 προσκλήσεις! Προλάβετε λοιπόν και κλείστε τώρα τη θέση σας επικοινωνώντας στα τηλέφωνα 2112147513, 6947507776, 6983584831 ή στο [email protected]. Η τιμή της πρόσκλησης είναι 12 ευρώ.

Αγοράζοντας την πρόσκλησή σας βοηθάτε έμπρακτα να πραγματοποιηθούν τα άμεσα εκδοτικά μας σχέδια. Οι εκδόσεις που προγραμματίζουμε τους επόμενους μήνες είναι κατά χρονική σειρά οι εξής:

1) Τεντ Γκραντ: «Η Ιστορία του Βρετανικού Τροτσκισμού: Από τα δύσκολα χρόνια του Μεσοπολέμου στο ισχυρό Militant», 2) Άλαν Γουντς, Τεντ Γκραντ: «Η Διαλεκτική σε αντεπίθεση-Διαλεκτικός Υλισμός και σύγχρονη επιστήμη» (επανέκδοση), 3) Λέον Τρότσκι: «Ο Στάλιν» (για πρώτη φορά στα ελληνικά στην πιο ολοκληρωμένη του μορφή, με όλο το έως σήμερα αδημοσίευτο υλικό).

Πρόσφατα Άρθρα

ΗΠΑ: Απεργία αλληλεγγύης των λιμενεργατών στο μαζικό κίνημα «Black lives matter»

Η μεγάλη απεργία αλληλεγγύης των λιμενεργατών δείχνει το δρόμο για το μαζικό κίνημα στις ΗΠΑ.

Νομοσχέδιο για τις «δημόσιες συναθροίσεις»: επίθεση στα δημοκρατικά δικαιώματα – Μόνη απάντηση το Ενιαίο Μέτωπο!

Το στοιχειώδες δημοκρατικό δικαίωμα της ελεύθερης δημόσιας συνάθροισης στο στόχαστρο της κυβέρνησης. Ώρα για μαζικό, αποφασιστικό και ενωτικό αγώνα!
00:24:07

Video: Λέον Τρότσκι – Η ζωή ενός επαναστάτη (Μέρος Β’)

Το 2ο μέρος του ντοκιμαντέρ παραγωγής της Διεθνούς Μαρξιστικής Τάσης. Προβάλλεται για πρώτη φορά με ελληνικούς υπότιτλους στο κανάλι μας με αφορμή τη συμπλήρωση...

Σχετικά άρθρα