«ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ»: 2000 φύλλα και συνεχίζουμε – διαδώστε τη!

Η έκδοση της εφημερίδας «Επανάσταση» από τη συντακτική ομάδα της «Μαρξιστικής Φωνής», έχει αγκαλιαστεί από τους εργαζόμενους και τη νεολαία. Από τις αρχές Ιουνίου που κυκλοφόρησε έχει ήδη πουλήσει πάνω από 2.000 φύλλα, τα περισσότερα στην Πλατεία Συντάγματος και τις γειτονιές της Αθήνας, αλλά και στη Θεσσαλονίκη, την Πάτρα, το Ηράκλειο, την Κομοτηνή και την Ρόδο. Η ανταπόκριση αυτή είναι το αποτέλεσμα της συστηματικής προσπάθειας διάδοσης που κάνουν τα μέλη της συντακτικής ομάδας στις λαϊκές και εργατικές συγκεντρώσεις, αλλά πάνω από όλα, της ίδιας της «δίψας» του μαζικού κινήματος για επαναστατικές ιδέες.
 
Σας καλούμε να συνεχίσετε πιο αποφασιστικά να στηρίζετε και να διαδίδετε την εφημερίδα που προσπαθεί να εκφράσει τα επαναστατικά αιτήματα και τις προσδοκίες ενός ολοένα αυξανόμενου αριθμού αγωνιστών του κινήματος, που θέλει ο αγώνας να φθάσει μέχρι το τέλος, μέχρι το οριστικό ξερίζωμα της καπιταλιστικής σκλαβιάς, στην Ελλάδα και διεθνώς. 
Στείλτε μας παρατηρήσεις και σχόλια για να βελτιώσουμε την έκδοση.
  1. Διαδώστε την εφημερίδα στο χώρο δουλειάς σας, στη σχολή, στο σχολείο, στη γειτονιά, στο σωματείο ή τον σύλλογο που συμμετέχετε.
  2. Συζητήστε μαζί μας για τις ιδέες της εφημερίδας – γίνετε μέλος της συντακτικής ομάδας της «Επανάστασης»!
  3. Ελάτε σε επαφή μαζί μας (βλ. στοιχεία επικοινωνίας στην κάρτα έκδοσης στη σελ.2)