Ταυτότητα

Θεμελιώδεις Ιδέες

Συχνές Ερωτήσεις

Επικοινωνία

ΑρχικήΤαυτότηταΗ δράση μαςΓίνε συνδρομητής στην εφημερίδα ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ!

Αγωνίσου μαζί μας!

Η Κομμουνιστική Τάση, το ελληνικό τμήμα της Διεθνούς Μαρξιστικής Τάσης (IMT), χρειάζεται τη δική σου ενεργή στήριξη στον αγώνα της υπεράσπισης και διάδοσης των επαναστατικών σοσιαλιστικών ιδεών.

Ενίσχυσε οικονομικά τον αγώνα μας!

Γίνε συνδρομητής στην εφημερίδα ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ!

Εκστρατεία εγγραφής συνδρομητών στην εφημερίδα ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ. Εγγραφείτε και στηρίξτε έμπρακτα τη συνεπή φωνή υπεράσπισης των ιδεών του επιστημονικού σοσιαλισμού!

Η μαρξιστική εφημερίδα ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ συμπλήρωσε πρόσφατα 10 χρόνια κυκλοφορίας. Πρωτοκυκλοφόρησε το καλοκαίρι του 2011 στην αρχή του μαζικού «κινήματος των πλατειών» και από τότε υπερασπίζεται και διαδίδει με συνέπεια τις ιδέες του επιστημονικού σοσιαλισμού, συμμετέχοντας σε όλες τις σημαντικές μάχες του εργατικού κινήματος και της νεολαίας.

Η «Ε» έχοντας πλέον αποκτήσει ένα σταθερό αναγνωστικό κοινό στις τάξεις των πιο πρωτοπόρων αριστερών αγωνιστών, επιδιώκει να το διευρύνει με τη δημιουργία ενός δικτύου ετήσιων συνδρομητών, ως ένα μέσο για να εκδίδεται ακόμα πιο συχνά, να περιλαμβάνει περισσότερη ύλη και να βελτιωθεί σχεδιαστικά.

Καλούμε λοιπόν κάθε αγωνιστή-αγωνίστρια της Αριστεράς, του εργατικού κινήματος και της νεολαίας να βοηθήσει τον σημαντικό πολιτικό σκοπό της εκστρατείας εγγραφής ετήσιων συνδρομητών στην «Ε» και να εγγραφεί στη σχετική λίστα. Η τιμή της ετήσιας συνδρομής, με παραλαβή της εφημερίδας στη διεύθυνση που θα μας υποδειχθεί, είναι μόνο 20 ευρώ (12 τεύχη), συμπεριλαμβανομένων εξόδων φακέλου και ταχυδρομικής αποστολής.

Όσοι-όσες το επιθυμούν μπορούν να συνδυάσουν την ετήσια συνδρομή στην «Ε» με μια μεγάλη έκπτωση 25%, ετήσιας διάρκειας, σε όλους τους τίτλους των βιβλίων που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις «Μαρξιστική Φωνή», καταβάλλοντας μόνο 30 ευρώ.

Για να εγγραφείτε ετήσιοι συνδρομητές στην «Ε» επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 2112147513 και 6955311484, καθώς και στο e-mail: [email protected]

Πρόσφατα Άρθρα

Σχετικά άρθρα