Ποιοι είμαστε

Για τι παλεύουμε

Επικοινωνία

Αρχική Ταυτότητα Ανακοινώσεις Αποφυλάκιση Κορκονέα- αθώωση Σαραλιώτη: Μαζικός αγώνας η μόνη απάντηση της νεολαίας

Αγωνίσου μαζί μας!

Η Κομμουνιστική Τάση, το ελληνικό τμήμα της Διεθνούς Μαρξιστικής Τάσης (IMT), χρειάζεται τη δική σου ενεργή στήριξη στον αγώνα της υπεράσπισης και διάδοσης των επαναστατικών σοσιαλιστικών ιδεών.

Ενίσχυσε οικονομικά τον αγώνα μας!

Αποφυλάκιση Κορκονέα- αθώωση Σαραλιώτη: Μαζικός αγώνας η μόνη απάντηση της νεολαίας

Πολιτική δήλωση της Νεολαίας Ενάντια στον Καπιταλισμό για τη σημερινή προκλητική απόφαση αθώωσης του Σαραλιώτη και αποφυλάκισης του Κορκονέα στη δίκη για τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Η απαλλαγή του Σαραλιώτη, καθώς και η μείωση της ποινής του Κορκονέα και η συνεπαγόμενη από αυτήν, αποφυλάκισή του, είναι γεγονότα που αποτελούν αντιπροσωπευτική έκφραση της ακραία αντιδραστικής και ασυμφιλίωτης με το λαϊκό περί δικαίου αίσθημα φύσης των θεσμών – μηχανισμών του αστικού κράτους.

Πάνω απ’ όλα, συνιστούν στην πράξη μια βίαιη, πολεμική πρόκληση ενάντια σε κάθε νέο που αντιστέκεται στην καπιταλιστική κρατική βαρβαρότητα.

Το κράτος των εκμεταλλευτών, οι δολοφονικοί του μηχανισμοί και η σημερινή δεξιά κυβέρνηση που διαχειρίζεται τις τύχες του θα λάβουν μαζική και μαχητική απάντηση από την πρωτοπόρα νεολαία!

Ο Αλέξης Γρηγορόπουλος θα ξαναζήσει στους μαζικούς αγώνες που έρχονται και θα γίνουν εφιάλτες για τους προστάτες των δολοφόνων του!

Νεολαία Ενάντια στον Καπιταλισμό – 29/7/2019

Πρόσφατα Άρθρα

ΗΠΑ: Απεργία αλληλεγγύης των λιμενεργατών στο μαζικό κίνημα «Black lives matter»

Η μεγάλη απεργία αλληλεγγύης των λιμενεργατών δείχνει το δρόμο για το μαζικό κίνημα στις ΗΠΑ.

Νομοσχέδιο για τις «δημόσιες συναθροίσεις»: επίθεση στα δημοκρατικά δικαιώματα – Μόνη απάντηση το Ενιαίο Μέτωπο!

Το στοιχειώδες δημοκρατικό δικαίωμα της ελεύθερης δημόσιας συνάθροισης στο στόχαστρο της κυβέρνησης. Ώρα για μαζικό, αποφασιστικό και ενωτικό αγώνα!
00:24:07

Video: Λέον Τρότσκι – Η ζωή ενός επαναστάτη (Μέρος Β’)

Το 2ο μέρος του ντοκιμαντέρ παραγωγής της Διεθνούς Μαρξιστικής Τάσης. Προβάλλεται για πρώτη φορά με ελληνικούς υπότιτλους στο κανάλι μας με αφορμή τη συμπλήρωση...

Σχετικά άρθρα

Νομοσχέδιο για τις «δημόσιες συναθροίσεις»: επίθεση στα δημοκρατικά δικαιώματα – Μόνη απάντηση το Ενιαίο Μέτωπο!

Το στοιχειώδες δημοκρατικό δικαίωμα της ελεύθερης δημόσιας συνάθροισης στο στόχαστρο της κυβέρνησης. Ώρα για μαζικό, αποφασιστικό και ενωτικό αγώνα!

Βουτιά σε βαθιά ύφεση: εξαθλίωση για το λαό, «πακέτα» με δισ. ευρώ για το κεφάλαιο – Καμία λύση μέσα στον καπιταλισμό (Μέρος 2ο)

Χρέος και δημοσιονομικό έλλειμμα: οι γνωστοί εφιάλτες αναβιώνουν.Οι αναγκαίες μορφές πάλης και το ζήτημα της εξουσίας. Οι αναγκαίες διεκδικήσεις για την αποτροπή της καταστροφής και ο ασυμβίβαστος χαρακτήρας τους με τον καπιταλισμό.

Ιδιωτικοποίηση του νερού: το ανώτατο στάδιο της κερδοσκοπικής αναλγησίας

Το νερό είναι το βασικότερο αγαθό για τη ζωή και πρέπει να παραμείνει δημόσιο! Οι σχεδιασμοί της κυβέρνησης να μετατραπεί σε εμπόρευμα πρέπει πάση θυσία να αποτραπούν!