Ταυτότητα

Θεμελιώδεις Ιδέες

Συχνές Ερωτήσεις

Επικοινωνία

ΑρχικήΤαυτότηταΕκδόσειςΧριστουγεννιάτικες προσφορές των εκδόσεων «Μαρξιστική Φωνή» - Επωφεληθείτε!

Αγωνίσου μαζί μας!

Η Επαναστατική Κομμουνιστική Οργάνωση, το ελληνικό τμήμα της Διεθνούς Μαρξιστικής Τάσης (IMT), χρειάζεται τη δική σου ενεργή στήριξη στον αγώνα της υπεράσπισης και διάδοσης των επαναστατικών σοσιαλιστικών ιδεών.

Ενίσχυσε οικονομικά τον αγώνα μας!

Χριστουγεννιάτικες προσφορές των εκδόσεων «Μαρξιστική Φωνή» – Επωφεληθείτε!

Χριστουγεννιάτικη προσφορά των εκδόσεων «Μαρξιστική Φωνή»

Το καλύτερο δώρο για τις γιορτές, είναι πάντα τα βιβλία. Αυτό ισχύει στο πολλαπλάσιο, όταν πρόκειται για βιβλία που περιέχουν τις ιδέες που κάθε συνειδητός άνθρωπος αναζητά για να βρει τη διέξοδο από την παρούσα καπιταλιστική βαρβαρότητα. Οι εκδόσεις «Μαρξιστική Φωνή», οι εκδόσεις της Κομμουνιστικής Τάσης, δίνουν αυτά τα Χριστούγεννα σε δεκάδες αριστερούς αγωνιστές, την ευκαιρία να αποκτήσουν σημαντικά κείμενα και βιβλία μαρξιστικής θεωρίας σε τιμές κάτω του κόστους!

1ο «πακέτο» : Βιβλίο του Τρότσκι «Η Τρίτη Περίοδος των Λαθών της Κομιντέρν» (νέα έκδοση, Σεπτέμβριος 2016) + Πολυσέλιδη μπροσούρα «Ο ελληνικός καπιταλισμός, τα μαθήματα του ΣΥΡΙΖΑ και οι πολιτικές προοπτικές» + βιβλίο Τρότσκι «Κείμενα για τον Σταλινισμό» (13 κείμενα, έκδοση 2010): Από 16 ευρώ ΜΟΝΟ 10 ευρώ!

2ο «πακέτο» : Βιβλίο Τρότσκι «Κείμενα για τον Σταλινισμό» (13 κείμενα, έκδοση 2010) + Πολυσέλιδη μπροσούρα «Ο ελληνικός καπιταλισμός, τα «μαθήματα» του ΣΥΡΙΖΑ και οι πολιτικές προοπτικές»: Από 11 ευρώ ΜΟΝΟ 5 ευρώ!

Τηλέφωνα παραγγελιών : 2112147513, 6948091785, 6955179100, 6932039943

Ε-mail παραγγελιών : kommtasi@gmail.com

Πρόσφατα Άρθρα

Σχετικά άρθρα