Ταυτότητα

Θεμελιώδεις Ιδέες

Συχνές Ερωτήσεις

Επικοινωνία

ΑρχικήΤαυτότηταΕκδόσειςΘεατρικές βραδιές των εκδόσεων «Μαρξιστική Φωνή» στο «Κιβώτιο» (Studio Μαυρομιχάλη)

Αγωνίσου μαζί μας!

Η Κομμουνιστική Τάση, το ελληνικό τμήμα της Διεθνούς Μαρξιστικής Τάσης (IMT), χρειάζεται τη δική σου ενεργή στήριξη στον αγώνα της υπεράσπισης και διάδοσης των επαναστατικών σοσιαλιστικών ιδεών.

Ενίσχυσε οικονομικά τον αγώνα μας!

Θεατρικές βραδιές των εκδόσεων «Μαρξιστική Φωνή» στο «Κιβώτιο» (Studio Μαυρομιχάλη)

Βραδιές ποιοτικού θεάτρου από τις εκδόσεις «Μαρξιστική Φωνή» στο «Κιβώτιο» του Άρη Αλεξάνδρου, σε σκηνοθεσία και ερμηνεία του Φώτη Μακρή. Στηρίξτε την έκδοση σημαντικών έργων του επιστημονικού σοσιαλισμού, απολαμβάνοντας και στηρίζοντας μια ποιοτική παράσταση.

Οι εκδόσεις «Μαρξιστική Φωνή», όπως κάθε χρόνο από το 2017, διοργανώνουν μέσα στον Δεκέμβριο θεατρικές βραδιές για την ενίσχυση των άμεσων εκδοτικών τους σχεδίων. Αυτή τη χρονιά θα παρακολουθήσουμε το αριστουργηματικό «Κιβώτιο» του Άρη Αλεξάνδρου, με τη σκηνοθετική και ερμηνευτική σφραγίδα του Φώτη Μακρή.

Είναι μια εξαιρετικά επιτυχημένη παράσταση που παίζεται για 6η συνεχόμενη χρονιά στο θέατρο «Studio Μαυρομιχάλη» (στην οδό Μαυρομιχάλη 134, Νεάπολη Εξαρχείων, πλησίον Λεωφόρου Αλεξάνδρας). Δείτε περισσότερες πληροφορίες και κριτικές για την παράσταση εδώ.

Σας καλούμε να ενισχύσετε τη διάδοση των ιδεών του επιστημονικού σοσιαλισμού, στηρίζοντας παράλληλα το ποιοτικό θέατρο. Κλείστε λοιπόν, τη θέση σας για την παράσταση της Παρασκευής 3/12/21 ή εκείνη της Παρασκευής 10/12/21. Ανάλογα με το ενδιαφέρον (το οποίο είναι ήδη ιδιαίτερα αυξημένο) υπάρχει η πιθανότητα για μία ακόμα βραδιά, την Παρασκευή 17/12/21. Αν δεν μπορείτε να παρευρεθείτε αγοράστε την πρόσκλησή σας απλώς για ενίσχυση.

Κλείστε θέσεις και μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας μαζί μας στο τηλέφωνο 2112147513 ή στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου [email protected]

Πρόσφατα Άρθρα

Σχετικά άρθρα