Ταυτότητα

Θεμελιώδεις Ιδέες

Συχνές Ερωτήσεις

Επικοινωνία

ΑρχικήΤαυτότηταΗ δράση μαςΘεατρικές βραδιές της «Κομμουνιστικής Επανάστασης» και της «Μαρξιστικής Φωνής»

Αγωνίσου μαζί μας!

Η Επαναστατική Κομμουνιστική Οργάνωση, το ελληνικό τμήμα της Διεθνούς Μαρξιστικής Τάσης (IMT), χρειάζεται τη δική σου ενεργή στήριξη στον αγώνα της υπεράσπισης και διάδοσης των επαναστατικών σοσιαλιστικών ιδεών.

Ενίσχυσε οικονομικά τον αγώνα μας!

Θεατρικές βραδιές της «Κομμουνιστικής Επανάστασης» και της «Μαρξιστικής Φωνής»

Η εφημερίδα «Κομμουνιστική Επανάσταση» και οι εκδόσεις «Μαρξιστική Φωνή» σας προσκαλούν στις θεατρικές βραδιές που διοργανώνουν για την οικονομική τους ενίσχυση, το Σάββατο 18 και την Παρασκευή 24 Μαΐου.

Η εφημερίδα «Κομμουνιστική Επανάσταση» και οι εκδόσεις «Μαρξιστική Φωνή» σας προσκαλούν στις θεατρικές βραδιές που διοργανώνουν στο πλαίσιο της τρίμηνης οικονομικής τους εξόρμησης, το Σάββατο 18 και την Παρασκευή 24 Μαΐου. Θα παρακολουθήσουμε το αριστουργηματικό θεατρικό έργο «Αγριόπαπια» του Ίψεν, σε σκηνοθεσία της Βαλεντίνης Λουρμπά, στο Θέατρο ΕΚΑΤΗ (Εκάτης 11, Κυψέλη).

Η ώρα προσέλευσης είναι 20:30 και η ώρα έναρξης 21:00, και τις δύο βραδιές. Η τιμή της πρόσκλησης είναι η τιμή του κανονικού εισιτηρίου της παράστασης, δηλαδή 13 ευρώ, και μπορείτε να την προμηθευτείτε επικοινωνώντας μαζί μας στα τηλέφωνα 2112147513 και 6983584831 ή στο email kommtasi@gmail.com. Η διάθεση των προσκλήσεων θα πραγματοποιείται μέχρι και το Σάββατο 11 Μαΐου.

Ελάτε να παρακολουθήσετε μαζί μας μια εξαιρετική θεατρική παράσταση, ενισχύοντας ταυτόχρονα την υπεράσπιση και τη διάδοση των ιδεών του επαναστατικού κομμουνισμού!

Πρόσφατα Άρθρα

Σχετικά άρθρα