Εκδόσεις

Η επαφή με τη μαρξιστική θεωρία είναι το καλύτερο εφόδιο για κάθε συνειδητό αγωνιστή. Τέσσερις νέες μπροσούρες κυκλοφορούν από την Κομμουνιστική Τάση σε έγχρωμη καλοσχεδιασμένη έκδοση και με εξαιρετικά προσιτή τιμή.. Παραγγείλετε τώρα και τις 4 μαζί με έκπτωση 30%!

Η συστηματική επαφή με τη μαρξιστική θεωρία είναι ο καλύτερος σύμμαχος για κάθε συνειδητό αγωνιστή, ιδιαίτερα σε περιόδους όπως η παρούσα, οπού επικρατεί γενικευμένη πολιτική απογοήτευση στην εργατική τάξη και τη νεολαία. Η Κομμουνιστική Τάση ολοκλήρωσε την έκδοση τεσσάρων εξαιρετικών μαρξιστικών μπροσούρων, έγχρωμων, σε εύχρηστο σχήμα βιβλίου «τσέπης» και σε πολύ χαμηλή τιμή, προσιτή σε ανέργους, μαθητές και φοιτητές.

Η πρώτη μπροσούρα είναι η «Εισαγωγή στις Θεμελιώδεις Ιδέες του Μαρξισμού» των βρετανών μαρξιστών Άλαν Γουντς και Ρομπ Σιούελ. Γράφτηκε το 1983 με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 100 χρόνων από τον θάνατο του Καρλ Μαρξ και συνιστά μια εξαιρετικά επιτυχημένη απόπειρα σύνοψης και εκλαΐκευσης του βασικού περιεχομένου των τριών συστατικών στοιχείων του μαρξισμού: του διαλεκτικού υλισμού, του ιστορικού υλισμού και της μαρξιστικής πολιτικής οικονομίας. Η τιμή της μπροσούρας αυτής είναι 4 ευρώ.

Η δεύτερη μπροσούρα είναι η «Σύνοψη της Ιστορίας των Διεθνών». Είναι η απομαγνητοφωνημένη ομιλία που εκφώνησε ο Ρότζερ Σίλβερμαν σε μια σημαντική διεθνή συνάντηση μαρξιστών που διοργανώθηκε τον Απρίλιο του 1974 στο Λονδίνο. Στην ομιλία αυτή παρατίθενται τα βασικά ιστορικά ορόσημα και κυρίως τα βασικά συμπεράσματα από την ιστορία του διεθνούς σοσιαλιστικού κινήματος, από την εποχή του «Κομμουνιστικού Μανιφέστου» μέχρι τις πρώτες δεκαετίες του κινήματος της Τέταρτης Διεθνούς που θεμελίωσε ο Τρότσκι. Η μπροσούρα αυτή έχει τιμή μόνο 1 ευρώ.

Εξαιρετική έκδοση συνιστά και η μπροσούρα με τίτλο «Πως η γραφειοκρατία παραχάραξε τον Οκτώβρη» του Νοτιοαφρικάνου μαρξιστή Τζωρτζ Κόλινς. Γράφτηκε το 1987 και παραθέτει τα βασικά στοιχεία της μαρξιστικής ανάλυσης του φαινομένου του γραφειοκρατικού εκφυλισμού της ΕΣΣΔ, κάνοντας παράλληλα μια ιστορική αναδρομή στους πολιτικούς σταθμούς που σηματοδότησαν την επικράτηση της σταλινικής γραφειοκρατίας. Μπορείτε να προμηθευτείτε αυτή τη μπροσούρα μόνο με 3 ευρώ.

Η τέταρτη μπροσούρα έχει τίτλο «Μαρξιστές και Μαζικές Οργανώσεις» και έχει γραφτεί το 1993 από τους Τεντ Γκραντ και Άλαν Γουντς. Εξετάζει την ιστορία του διεθνούς μαρξιστικού κινήματος από τη σκοπιά της ζωντανής σχέσης του με τις μαζικές εργατικές οργανώσεις, τεκμηριώνοντας τη θέση ότι όταν η εργατική τάξη μπαίνει στο ιστορικό προσκήνιο προσανατολίζεται στις μαζικές παραδοσιακές της οργανώσεις. Η τιμή της μπροσούρας είναι μόνο 2 ευρώ.

Προσοχή: αν αγοράσετε και τις 4 μπροσούρες μαζί θα έχετε έκπτωση 30% με συνολική τιμή μόνο 7 ευρώ!

Μπορείτε να κάνετε τις παραγγελίες σας επικοινωνώντας μαζί μας. Τηλέφωνα παραγγελιών: 211-2147513, 6909693855, 6948091785, 6932039943. 

E-mail: [email protected]

Για παραγγελίες εντός της Αττικής μπορούμε να παραδώσουμε τις μπροσούρες στη διεύθυνσή σας εντός 24 ωρών. Δυνατότητα άμεσης ταχυδρομικής αποστολής στην επαρχία με πρόσθετη επιβάρυνση ίση με τα έξοδα ταχυδρομείου.