Ταυτότητα

Θεμελιώδεις Ιδέες

Συχνές Ερωτήσεις

Επικοινωνία

ΑρχικήΕπικαιρότηταΕλληνική ΕπικαιρότηταΗ «Πρωτοβουλία Ενάντια στη Συγκάλυψη του Εγκλήματος των Τεμπών» - εκστρατεία συλλογής...

Αγωνίσου μαζί μας!

Η Επαναστατική Κομμουνιστική Οργάνωση, το ελληνικό τμήμα της Διεθνούς Μαρξιστικής Τάσης (IMT), χρειάζεται τη δική σου ενεργή στήριξη στον αγώνα της υπεράσπισης και διάδοσης των επαναστατικών σοσιαλιστικών ιδεών.

Ενίσχυσε οικονομικά τον αγώνα μας!

Η «Πρωτοβουλία Ενάντια στη Συγκάλυψη του Εγκλήματος των Τεμπών» – εκστρατεία συλλογής υπογραφών και δράσεις

Η δημιουργία της Πρωτοβουλίας Ενάντια στη Συγκάλυψη του Εγκλήματος των Τεμπών, οι δράσεις της και η εκστρατεία συλλογής υπογραφών.

Πρόσφατα συμπληρώθηκε ένα έτος από το κυβερνητικό-κρατικό έγκλημα των Τεμπών, το οποίο στέρησε τη ζωή από 57 ανθρώπους. Μέσα στους μήνες που μεσολάβησαν από το πολύνεκρο δυστύχημα μέχρι σήμερα, έχει συντελεστεί μια οργανωμένη απόπειρα συγκάλυψης του εγκλήματος και παροχής ασυλίας στα υπαίτια υψηλόβαθμα κυβερνητικά και κρατικά στελέχη. Αλλά αυτό το σχέδιο δεν είναι καθόλου εύκολο να εφαρμοστεί.

Η Επαναστατική Κομμουνιστική Οργάνωση (ελληνικό τμήμα της Επαναστατικής Κομμουνιστικής Διεθνούς – RCI), θέλοντας να συμβάλει στη σύνδεση του κύματος δίκαιης οργής που εξαπλώνεται και της υπεράσπισης των βασικών αναγκαίων διεκδικήσεων ενάντια στη συγκάλυψη και για τον τερματισμό των συνθηκών που οδήγησαν στο έγκλημα, προχώρησε στη δημιουργία της Πρωτοβουλίας Ενάντια στη Συγκάλυψη του Εγκλήματος των Τεμπών και στην έναρξη μιας εκστρατείας συλλογής υπογραφών στο σχετικό της ψήφισμα.

Μέσα λίγες μόνο μέρες συγκεντρώθηκαν αρκετές δεκάδες υπογραφές και έχει πραγματοποιηθεί ένας σημαντικός πρώτος κύκλος εκδηλώσεων και συζητήσεων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Με τη συμπλήρωση των πρώτων εκατοντάδων υπογραφών, η Πρωτοβουλία θα προχωρήσει σε έναν επόμενο, πλατύτερης κλίμακας, κύκλο δράσεων και εκδηλώσεων, με σκοπό η υποστήριξη στις βασικές διεκδικήσεις που περιλαμβάνονται στο ψήφισμα να μετατραπεί σε δράση για την πραγματοποίησή τους. Διαβάστε και υπογράψτε το ψήφισμα της Πρωτοβουλίας εδώ!

Επαναστατική Κομμουνιστική Οργάνωση

Πρόσφατα Άρθρα

Σχετικά άρθρα