Εφημερίδα «Επανάσταση»: το Σάββατο 25/1 σε όλα τα περίπτερα της Αθήνας!

ep 24 front 160

Η Κομμουνιστική Τάση του ΣΥΡΙΖΑ που τις τελευταίες μέρες βρέθηκε στο στόχαστρο της ΝΔ και στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος του αστικού Τύπου για τις επαναστατικές της ιδέες, κάνει ένα σημαντικό βήμα για την ευρύτερη διάδοσή τους και ζητά τη στήριξή σου : η εφημερίδα «Επανάσταση» από το Σάββατο 25/1 θα διατίθεται από όλα τα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά ως 15νθήμερη, με σκοπό να γίνει σύντομα εβδομαδιαία.

Η Κομμουνιστική Τάση είναι η μόνη πολιτική συλλογικότητα στον ΣΥΡΙΖΑ που στηρίζει την εκδοτική της δουλειά (εφημερίδα, περιοδικό, βιβλία και κείμενα) αποκλειστικά στις οικονομικές θυσίες των υποστηρικτών και φίλων της. Ξεκινάμε την αναβάθμιση της «Επανάστασης» με τη μετριοπάθεια που απορρέει από τις περιορισμένες οικονομικές μας δυνατότητες. Με μια 8σέλιδη έκδοση, σε διπλάσιο όμως μέγεθος από το σημερινό και με χρώμα.

Στήριξε αποφασιστικά αυτό το βήμα! Αγοράζοντας κάθε δεύτερο Σάββατο την «Επανάσταση» (τιμή: 1 ευρώ), ξεκινώντας από το ερχόμενο Σάββατο 25/1, δίνεις στην Κομμουνιστική Τάση τη δύναμη να πραγματοποιήσει το συντομότερο δυνατό το στόχο της εβδομαδιαίας πολυσέλιδης έκδοσης, που θα φτάνει στα περίπτερα όλης της Ελλάδας.

{fcomment}