Ταυτότητα

Θεμελιώδεις Ιδέες

Συχνές Ερωτήσεις

Επικοινωνία

ΑρχικήΤαυτότηταΑνακοινώσειςΟικονομική εξόρμηση της Κομμουνιστικής Τάσης – Ενισχύστε τη φωνή του επαναστατικού μαρξισμού!

Αγωνίσου μαζί μας!

Η Επαναστατική Κομμουνιστική Οργάνωση, το ελληνικό τμήμα της Διεθνούς Μαρξιστικής Τάσης (IMT), χρειάζεται τη δική σου ενεργή στήριξη στον αγώνα της υπεράσπισης και διάδοσης των επαναστατικών σοσιαλιστικών ιδεών.

Ενίσχυσε οικονομικά τον αγώνα μας!

Οικονομική εξόρμηση της Κομμουνιστικής Τάσης – Ενισχύστε τη φωνή του επαναστατικού μαρξισμού!

Η Κομμουνιστική Τάση κάνει έκκληση στους φίλους και υποστηρικτές της για οικονομική ενίσχυση. Στήριξε οικονομικά την τίμια φωνή της Κομμουνιστικής Τάσης, τη φωνή του επαναστατικού μαρξισμού!

 

Κάθε μέρα που περνά, φέρνει στην επιφάνεια με όλο και σκληρότερο τρόπο την βαρβαρότητα του καπιταλιστικού συστήματος. Ο επαναστατικός, σοσιαλιστικός μετασχηματισμός της κοινωνίας είναι σήμερα καθήκον πιο επιτακτικό από ποτέ!

Η Διεθνής Μαρξιστική Τάση (ΙΜΤ) και το ελληνικό Τμήμα της, η Κομμουνιστική Τάση, αγωνίζονται συνειδητά για τη δημιουργία των απαραίτητων όρων, ώστε ο παρηκμασμένος καπιταλισμός να εγκαταλείψει το προσκήνιο της ιστορίας το συντομότερο δυνατό, απαλλάσσοντας την ανθρωπότητα από τα φριχτά δεινά που συνεπάγεται η διατήρησή του στη ζωή.

Τα τελευταία χρόνια η Διεθνής Μαρξιστική Τάση ενισχύεται, τόσο με την αύξηση των δυνάμεων της σε πλήθος χωρών ανά τον πλανήτη, όσο και με την επίμονη στήριξή της στη μαρξιστική θεωρία. Το ίδιο συμβαίνει και στην Ελλάδα με την Κομμουνιστική Τάση, που αναπτύσσεται και ταυτόχρονα κάνει σημαντικά βήματα κατακτώντας μια αναβαθμισμένη ιστοσελίδα (www.marxismos.com), νέες εκδόσεις μπροσούρων και κειμένων, μηνιαία εφημερίδα («ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ»), θεωρητικό περιοδικό («Μαρξιστική Φωνή»), τεχνολογικό και υποστηρικτικό εξοπλισμό για τη δράση της.

Αυτή η προσπάθεια είναι διαρκής και εντείνεται όσο πιο έντονες και σημαντικές είναι οι οικονομικές, κοινωνικές και πολιτικές εξελίξεις που εμφανίζονται, όσο περισσότερο οξύνεται η ταξική πάλη και μεγάλοι αγώνες των εργαζόμενων και της νεολαίας ξεσπούν. Σύντομα θα χρειαστεί μια 15ήμερη εφημερίδα για να καλύπτει επαρκώς την ταχύτητα και το εύρος των γεγονότων, αναγκαίος μηχανισμός σε νέες περιοχές της χώρας, νέα αναβάθμιση της ιστοσελίδας μας και πολλά ακόμα.

Το αναγκαίο καθήκον της οργανωμένης διάδοσης των μαρξιστικών ιδεών, το βασικό καθήκον της Κομμουνιστικής Τάσης, απαιτεί οικονομική στήριξη. Για την επίτευξη των αναγκαίων βημάτων που περιγράφηκαν παραπάνω προχωράμε στην ετήσια οικονομική εξόρμησή μας με λαχειοφόρο αγορά, από τώρα και μέχρι τον ερχόμενο Οκτώβρη. Οποιαδήποτε οικονομική συμβολή από κάθε αγωνιστή του εργατικού κινήματος και της νεολαίας είναι καλοδεχούμενη.

Το κάθε κουπόνι οικονομικής ενίσχυσης της λαχειοφόρου κοστίζει 2€. Στη συνεστίαση – γλέντι που θα σηματοδοτήσει το τέλος της εξόρμησης τον Οκτώβρη, θα γίνει η σχετική κλήρωση με τον πρώτο νικητή να κερδίζει ένα τετραήμερο ταξίδι στην Βιέννη για δυο άτομα (εισιτήρια και διαμονή) στις 16-19 Δεκέμβρη, ενώ δώρα (χειροποίητα κοσμήματα, βιβλία κ.α.) θα κερδίσουν επίσης και οι επόμενοι νικητές!

Ενισχύστε τον αγώνα μας για το χτίσιμο της γνήσιας μαρξιστικής, επαναστατικής Τάσης στην Αριστερά, το εργατικό κίνημα και τη νεολαία! Συμβάλλετε στην ετήσια οικονομική εξόρμηση της Κομμουνιστικής Τάσης!

 

*Μπορείτε να συμβάλλετε και ερχόμενοι σε επικοινωνία μαζί μας στο email kommtasi@gmail.com και στο τηλέφωνο 6955311484 ή κάνοντας κατάθεση στον ακόλουθο λογαριασμό και γράφοντας το ονοματεπώνυμό σας ώστε να κόψουμε εμείς τον αντίστοιχο αριθμό κουπονιών στο όνομά σας: 

Εθνική Τράπεζα

Αριθμός λογαριασμού (Account Number): 721/612166-75

IBAN GR3501107210000072161216675

Ο λογαριασμός είναι στα ονόματα: Ορέστης Δούλος, Σταμάτης Καραγιαννόπουλος, Ηλίας Κυρούσης, Πάτροκλος Ψάλτης

ή με

Χρεωστική/Πιστωτική κάρτα ή PayPal

Πρόσφατα Άρθρα

Σχετικά άρθρα