Ταυτότητα

Θεμελιώδεις Ιδέες

Συχνές Ερωτήσεις

Επικοινωνία

ΑρχικήΕπικαιρότηταΕλληνική ΕπικαιρότηταΛαϊκά συσσίτια αποφάσισε η Λαϊκή Συνέλευση!

Αγωνίσου μαζί μας!

Η Επαναστατική Κομμουνιστική Οργάνωση, το ελληνικό τμήμα της Διεθνούς Μαρξιστικής Τάσης (IMT), χρειάζεται τη δική σου ενεργή στήριξη στον αγώνα της υπεράσπισης και διάδοσης των επαναστατικών σοσιαλιστικών ιδεών.

Ενίσχυσε οικονομικά τον αγώνα μας!

Λαϊκά συσσίτια αποφάσισε η Λαϊκή Συνέλευση!

ΟΜΑΔΑ ΣΙΤΙΣΗΣ – ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΡΑ!! – DEMOCRACIA REAL YA, GRECIA

Η ΠΕΙΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ

Η Συνέλευση της πλατείας Συντάγματος, δεν έχει τίποτα να περιμένει από αυτή ή την επόμενη κυβέρνηση των τραπεζιτών, των βιομηχάνων και των εφοπλιστών. Η πείνα που σέρνεται στους δρόμους της Αθήνας, αυξάνεται με γοργούς ρυθμούς. Όταν δάσκαλοι καταγγέλλουν λιποθυμίες μαθητών απ΄την πείνα μέσα στις τάξεις, απαιτούνται άμεσες δράσεις αλληλεγγύης και όχι κάλπικης φιλανθρωπίας. ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.
 
Τους αφαιρούμε την εξουσία που σπρώχνει ανθρώπους στην πείνα, έτσι όπως στο επόμενο βήμα θα τους αφαιρέσουμε την εξουσία που δημιουργεί αστέγους, που κόβει το ρεύμα σε συνταξιούχους, που αποκλείει από την περίθαλψη μεγάλες κοινωνικές ομάδες, στο όνομα της αναβάθμισης των προσωπικών χρηματιστηριακών χαρτοφυλακίων τους. Η ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΕΡΝΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ.
 
Εγκαθιστούμε αρχικά στην πλατεία Συντάγματος με προοπτική ταχύτατης αποκέντρωσης σε όλες τις πλατείες των συνοικιών, καθημερινό Λαϊκό συσσίτιο αρχικά για 500 άτομα. Καλούμε τους συνεταιρισμούς, σωματεία, αγρότες, ιδιώτες ή εταιρίες του χώρου της διατροφής (χωρίς την παραμικρή απαίτηση προβολής από πλευράς τους), να προσφέρουν δωρεάν υψηλής διατροφικής αξίας προϊόντα όπως όσπρια και λαχανικά, ψωμί και λάδι, προκειμένου σε συλλογική κουζίνα, καθημερινά να μαγειρεύουμε και να τα διαθέτουμε.
 
Καλούμε όσους έχουν στην κατοχή τους σκεύη και εξοπλισμό μαζικής εστίασης, να τα προσφέρουν για όσο διάστημα χρειαστεί. Καλούμε όσους σχετίζονται επαγγελματικά με τους τρόπους παρασκευής μεγάλων ποσοτήτων φαγητού, και ιδιαίτερα τα σωματεία εστίασης να στηρίξουν τον αγώνα ενάντια στην πείνα. Γιατί, Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ.
 
Εάν δεν τα καταφέρουμε με βάση τις προσφορές των ειδών που χρειάζονται για να χτυπηθεί η πείνα στην Αθήνα, θα αξιοποιήσουμε όλες τις προσφερόμενες λύσεις που μας δίνει η ιστορία, ακόμα και του γνωστού σαλταδόρου που ορμούσε στα καμιόνια των Γερμανών κατακτητών και έπαιρνε τις κουραμάνες. Γιατί, ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΟΣ ΤΑΧΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΔΕΝΕΙ ΟΤΑΝ Ο ΚΟΜΠΟΣ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟ ΧΤΕΝΙ ? Γιατί, Η ΑΘΗΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΕΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΠΡΟΑΥΛΙΑ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΘΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΕΙ!

Πρόσφατα Άρθρα

Σχετικά άρθρα