Ταυτότητα

Θεμελιώδεις Ιδέες

Συχνές Ερωτήσεις

Επικοινωνία

ΑρχικήΕπικαιρότηταΕλληνική ΕπικαιρότηταΠώς να οργανώσουμε δημοκρατικά το κίνημα

Αγωνίσου μαζί μας!

Η Επαναστατική Κομμουνιστική Οργάνωση, το ελληνικό τμήμα της Διεθνούς Μαρξιστικής Τάσης (IMT), χρειάζεται τη δική σου ενεργή στήριξη στον αγώνα της υπεράσπισης και διάδοσης των επαναστατικών σοσιαλιστικών ιδεών.

Ενίσχυσε οικονομικά τον αγώνα μας!

Πώς να οργανώσουμε δημοκρατικά το κίνημα

ΠΩΣ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ
 
Η Μαρξιστική Φωνή πιστεύει ότι το μαζικό κίνημα που αναπτύσσεται με επίκεντρο τις πλατείες των μεγάλων πόλεων σήμερα, είναι άμεση ανάγκη να οργανωθεί με τις ακόλουθες αυθεντικά δημοκρατικές μεθόδους και διαδικασίες:
  • Λαϊκές συνελεύσεις σε κάθε γειτονιά και συνελεύσεις στους χώρους δουλειάς για την εκλογή ανακλητών επιτροπών αγώνα παντού.
  • Λαϊκές Συνελεύσεις στις κεντρικές πλατείες των μεγάλων πόλεων που θα απαρτίζονται από εκλεγμένους και ανακλητούς εκπροσώπους των κατά γειτονιά και εργατικό χώρο συνελεύσεων.
  • Δημιουργία Κεντρικής Πανελλαδικής Επιτροπής Αγώνα από εκλεγμένους και ανακλητούς εκπροσώπους  των λαϊκών συνελεύσεων των διαφορετικών πόλεων.
Μόνο μέσα από αυτή τη δημοκρατική δομή θα καταφέρουμε όλοι οι δημόσιοι εκπρόσωποι και συντονιστές του κινήματος να είναι εκλεγμένοι και ανά πάσα ώρα ανακλητοί από την βάση του κινήματος.

Πρόσφατα Άρθρα

Σχετικά άρθρα