Ταυτότητα

Θεμελιώδεις Ιδέες

Συχνές Ερωτήσεις

Επικοινωνία

ΑρχικήΕκδόσειςΒιβλίαΝέα σημαντική έκδοση ανέκδοτου έργου του Τρότσκι

Αγωνίσου μαζί μας!

Η Επαναστατική Κομμουνιστική Οργάνωση, το ελληνικό τμήμα της Διεθνούς Μαρξιστικής Τάσης (IMT), χρειάζεται τη δική σου ενεργή στήριξη στον αγώνα της υπεράσπισης και διάδοσης των επαναστατικών σοσιαλιστικών ιδεών.

Ενίσχυσε οικονομικά τον αγώνα μας!

Νέα σημαντική έκδοση ανέκδοτου έργου του Τρότσκι

ΝΕΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΑΝΕΚΔΟΤΟΥ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΡΓΟΥ ΤΟΥ ΤΡΟΤΣΚΙ!
Η «Μαρξιστική Φωνή», μετά την έκδοση του βιβλίου του Λέον Τρότσκι με 13 (ανέκδοτα έως σήμερα στα ελληνικά) κείμενα για τον σταλινισμό, δρομολογεί μια νέα σημαντική έκδοση, ενός ακόμα έργου του Τρότσκι που θα κυκλοφορήσει για πρώτη φορά στην Ελλάδα.
Πρόκειται για το «Πού Βαδίζει η Βρετανία;», το οποίο αποτελεί τμήμα των γραπτών του μεγάλου επαναστάτη για την Βρετανία και τοποθετείται πάνω στο αποφασιστικό πολιτικό δίλλημα «ρεφορμισμός ή επανάσταση» που κυριαρχεί και στις μέρες μας μέσα στην Αριστερά και το εργατικό κίνημα.
Για την πραγματοποίηση αυτής της νέας σημαντικής έκδοσης ξεκινάμε από την 1 Απριλίου μια τρίμηνη οικονομική εξόρμηση, με πρώτο σημαντικό σταθμό το πάρτι που θα διοργανώσουμε το Σάββατο 24/4 στο μπαρ «Revolt» (Κωλέτη 25-27 Εξάρχεια). Καλούμε όλους τους φίλους και συντρόφους μας να βοηθήσουν για την επιτυχία της οικονομικής εξόρμησης, ώστε να ευοδωθεί η νέα εκδοτική μας προσπάθεια.
 
Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες στο 6937-247393

Πρόσφατα Άρθρα

Σχετικά άρθρα