Ταυτότητα

Θεμελιώδεις Ιδέες

Συχνές Ερωτήσεις

Επικοινωνία

Θεατρική Βραδιά Studio Μαυρομιχάλη, Να ακούς το χιόνι να πέφτει, Εκδόσεις «Μαρξιστική Φωνή»

Θεατρική βραδιά: «Ο καθένας πεθαίνει μόνος του»

Θεατρική βραδιά της ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ και της Μαρξιστικής Φωνής

Η εφημερίδα ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ και οι εκδόσεις «Μαρξιστική Φωνή» σας προσκαλούν στη θεατρική βραδιά που διοργανώνουν για την οικονομική τους ενίσχυση, το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, ακριβώς μια εβδομάδα πριν από την εμβληματική νέα κυκλοφορία των εκδόσεων «Μαρξιστική Φωνή»: του βιβλίου των Τεντ Γκραντ και Άλαν Γουντς, «Reason in Revolt» (ελληνικός τίτλος: «Η Διαλεκτική σε Αντεπίθεση – Μαρξιστική Φιλοσοφία και Σύγχρονη Επιστήμη»).

Η θεατρική παράσταση που θα παρακολουθήσουμε είναι το «Ο καθένας πεθαίνει μόνος του», που ανεβαίνει φέτος για πρώτη χρονιά, στο θέατρο «Studio Μαυρομιχάλη». Πρόκειται για ένα έργο βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Χανς Φάλαντα (ελληνικός τίτλος: «Μόνος στο Βερολίνο»), το οποίο αφηγείται τη ζωή – και τις ενέργειες αντίστασης – καθημερινών ανθρώπων στη ναζιστική Γερμανία του 1940. Ο Πρίμο Λέβι είχε χαρακτηρίσει το βιβλίο αυτό ένα από τα ωραιότερα βιβλία για τη γερμανική αντίσταση κατά του ναζισμού. Η παράσταση ανεβαίνει από τον Θεατρικό Οργανισμό «Νέος Λόγος», με θεατρική διασκευή και δραματουργική επεξεργασία των Φώτη Μακρή, Στέλλας Κρούσκα, και Έφης Ρευματά, και σκηνοθεσία του Φώτη Μακρή.

Η τιμή της πρόσκλησης είναι η τιμή του κανονικού εισιτηρίου της παράστασης, δηλαδή 15 ευρώ, και μπορείτε να την προμηθευτείτε επικοινωνώντας μαζί μας στο τηλέφωνο 2112147513 ή στο email [email protected]. Η διάθεση των προσκλήσεων θα πραγματοποιείται μέχρι και την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου.

Ενισχύστε οικονομικά την υπεράσπιση και τη διάδοση των ιδεών του επαναστατικού μαρξισμού, παρακολουθώντας ταυτόχρονα μια εξαιρετική θεατρική παράσταση – προμηθευτείτε άμεσα την πρόσκλησή σας!